Gott nytt år!! (1vecka kvar)

2010-12-31 - 10:00:00
Måste passa på att önska mina kära och få läsare ett riktigt gott nytt år!! Vad ska ni hitta på idag då? Här i göteborg är det jobb som gäller. 11-21.15 är det som gäller idag. Men efter det får man se vad som erbjuds. Kanske en tripp upp på Ramberget (för att se alla fyrverkerier) eller en tur in till stan. Mycket beror ju på hur vädret är och vilken temepratur det är. Inte så checkt att gå ut om det är 15minus precis.

Idag fredag är det bara en vecka kvar! *yumyum* Nu är det nedräkning på allvar ska ni veta! Vet inte vad jag ska hitta på när jag kommer upp mer än att tillbringa tid med min familj förstås. En vända ner på Kingen måste det ju bli! :) Det luktar alltså utgång! :)  Måste få krama på Flåset ocskå! Taco + Thai är ju också givet! *yumyum*



9 dagar kvar...

2010-12-30 - 00:13:59
Kommer att hinna tjata flera gånger om de SUPERBRA biljetterna som jag faktiskt fick tag på. 590pix tur och retur i första klass!! Kan inte bli så mycket billigare än så. Visserligen är det två byten på båda vändorna men det funkar. Katrineholm och Sala om jag inte missminner heelt fel.

Har jobbar 16-22.15 idag och det gick fin fint som det alltid brukar göra!

Snackade lite med mamma efter jobbet idag och frågade om hon kunde handla hem så att det fanns Cola när jag kommer dit :) Är man beroende så är man! Nej, men det är ju alltid gott att slå sig ner i soffan med ett iskallt glas ju...

Just nu funderar jag på när finaste ska vakna till så att vi kan gå och moffa på Donken...fiffigt det där med nattöppet Donalds nästan alldeles runt knuten. Men faarligt! *hehe*


Vet faktiskt inte vad han "freakar" ut på just här
men man kan ju lugnt konstatera att missekissen är konstig!


Gustav Adolf´s torg en tidig morgon...

Floww

2010-12-29 - 14:47:57
Fick faktiskt ett lite sent julkort idag. Öppnade och det visade sig vara från bästaste bror ju! Kortet var ett dubbelt och innuti var det en bild på barnen. *gulligt ju*

Idag har jag inte gjort så mycket ändå. Tyckte att  jag var förtjänt av en rejäl sovmorgon så ställde klockan på 13 men vaknade en halvtimme innan. Skönt! Dushat och ätit lite rester från thaimaten.

Inte så intressant blogginlägg kanske men vad sjutton gör det då? Mår fint för nu är både dit och hemresan bokad...inte långt kvar tills jag får gosa med bästa vovvarna. Om exakt nio dagar sitter jag säkert i mammas o pappas soffa och myser...*yumyum*

Tröttare än tröttast

2010-12-28 - 07:47:57
Är HUUR trött som helst och hoppas på att denna dag kommer att gå snabbt så att jag kan åka hem och lägga mig igen. Tydligen hade jag inte ställt klockan igår kväll utan vaknade idag alldeles utav mig själv den tid som klockan brukar ringa. Yes!! Chansar aldrig mera dock!

Idag är iaf jobbdagen fylld med lite aktiviteter, och det är aldrig fel när tiden går lite annorlunda gentemot att vara hemmavid.

Nu är matlådan och frukostlådan packad, bara att bege sig! :)

Today!

2010-12-27 - 07:46:55
Idag och ända fram till fredag är det jobb som står på agendan. Skönt att på något vis börja att jobba fm när det är måndag. Visserligen älskar jag ju att sova på morgonen på nu får man som en bra start typ. Veckan ser ut som följer...(bäst att ladda upp med matlådor)

Måndag  9-17
Tisdag  9-17
Onsdag  16-22.15
Torsdag  16-22.15
Fredag 11-21


Sådant här gott fika bjöd jag jobbet på i fredags! *yumyum*
Allt egentillverkat utom grädden...som jag sprayade på! *haha*

Undrar vad man ska göra efter jobbet idag då mån tro? En tripp till Frölunda torg och kolla in deras REA kanske? *mohahahaa* Vet faktiskt inte, kanske åker hemåt och sover en stund...man vet ju aldrig!

Nu bär det av till jobbet, HA DET BÄST allihopa!

Mellandagsrea á la Göteborg

2010-12-26 - 18:03:53

Måste ju vara det absoluta bästa som finns att bo i en stad med mååånga butiker! REA överallt! Dock för ju detta med sig tt visst klientel som inte vet hur man beter sig kring folk. Dessa människor...

* ...letar sig ut JUST när det är REA, de ska stå mitt i gångarna och diskutera med varandra vilken storlek de ska prova (när de i själva verket är alldeles för stora för något utav de tagna storlekarna).

* tar lååång tid på sig också när de äntligen har kommit fram till kassan. Det ska prata med butiksfolket (som har den nog stressigaste dagen på året och som måste stå ut med alla dessa frågor...är det röd prislapp som gäller? är rabatten avdragen? osv), fundera vilket kreditkort de ska ta fram.

* är så dåligt funtade att de tar med sig barnvagn (sulky tror jag att det heter) som dels tar STOR plats när det är REA och dels blir de griniga när man råkar stöta till vagnen för att man inte såg vagnen...

Hur som helst var det ett par trevliga timmar som jag tillbringade mestadels i Nordstan. Gjorde också en avstickare till Arkaden, NK och Panduro. Finaste gjorde mig sällskap en stund när jag var färdig. Trodde att vi skulle ta en fika men så vart inte fallet.


det var just för dennas skull som jag verkligen ville ner på stan idag,
KICKS mellandagsrea är ju alldeles underbar.
Det är ju då de rear ut alla kvarvarande julaskarna!

 
Puma och Christina Aguilera fick också följa med hem! :)


En del örhängen hängde med...ÄÄÄLSKAR rosetter ju! :)

 
Lite coola tischor från Gina

Nu tänker jag också ut på stan och slåss!!

2010-12-26 - 09:09:55
Ja, vad gör man inte en söndag i Göteborg om inte går på mellandagsrean. Lilla jag har säkert tagit mig vatten över huvudet men jag SKA in på KICKS och handla parfym! När jag tänker efter så följer jag förra året genom att vara förkyld och täppt i näsan även nu. Förra året hadde jag en med mig som fick agera näsa. Nu ligger näsan och sover så jag får fixa det på egen hand. Orkar jag är nog ett besök på några klädbutiker ett måste...

Lovar att ta en massa crazy kort! *mohahaha*

Men nu ska jag ladda kaffebryggaren till finaste...

Dan före doparedagen...

2010-12-23 - 07:37:33
Morgonkänslan sitter fortfarande i men snart är det dags att rycka sig i kragen och åka iväg till jobbet. Skönt att ha det gjort så man kan fixa det sista ikväll. MÅÅSTE komma ihåg att gå in på apoteket och handla en extra nässpray också! *hu*

Undrar om alla julkorten har kommit fram också...

I eftermiddag blir det inhandling av lite julmat också. Självklart inte hela alltet eftersom vi nu är två men kommer nog bli nöjda ändå. Lurar på att göra/köpa potatisgratäng istället för att både ha jansson och kokt potatis. Självklart ska ju köttbullarna med...sen om det blir köpvarianten (kommer isåfall ta en lyxigare variant än typ eldorados) eller om finaste ska göra några. Lägg till grisar (prinskorvar som är skurna i båda ändarna) och ägghalvor så är jag nog nöjd :) Har ju aldrig varit stormförtjust i sill och röror...

Jul i ettan...

2010-12-22 - 20:22:44



Sitter här i soffan och dricker Cola och äter pepparkaka. Nu tänker ni alla att jag kanske gör "narr" av julen eftersom jag inte dricker julmust eller glögg till min pepparkaka. Men vad ska man göra då man inte tycker om något utav de? Cola i glasflaska går inte av för hackor ska ni veta!

I skrivande stund har jag tagit "ledigt" från allt som har med julklappsinslagning att göra. Är nog i stort sett klar med all inhandling så det känns skönt. De viktigaste som skall ges bort på självaste julafton är klara åtminstone. Kommer ju att fira det mesta utav min jul i mitten av januari så därav både den sena handlingen och inslagningen.

Köpte mig en julklapp till baaara mig idag också. På Eurosko!! Ett par knähöga "boots-stövlar" med supercoola detaljer. Fick till och med ett godkännande från finaste också! :) Har kostat 799:- men var nu nersatta till endast 240pix! *som hittat*

Har visst hört att det är liite kallt uppe i Dalarna också med sina nästan minus 30grader! Huvvaligen vad tur jag har som flyttade till Göteborg som i denna stund endast har -4,5 utomhus *hihi* Men tydligen är det MYCKET snö för att vara Göteborg...men jag tycker att det är alldeles utmärkt. Såå mysigt när snön ligger kvar på gatorna.

Dax...

2010-12-18 - 07:29:42
Snart är det dax för att bege mig ner till vagnen för att ta mig till jobbet, idag är det ju jobb mellan 8,30-22,15 som stundar. Kommer säkert att bli superjobbigt för jag är VÄLLDANS trötter just nu känner jag. Men en heldag på jobbet kan också göra en gott. Idag är det tvätt som står på schemat tror jag! :)

Kramar om er alla!

Bloggar ju...

2010-12-17 - 07:44:48
HAHA, den här bloggen börjar snart att bli ett skämt! Vill ju inte stänga ner den innan jag fått igång den andra som ligger på ett eget domännamn. Liite fränare att blogga då om man säger så! *mohahahaa* Än så länge ligger det bara en "hemsida" med lite menyer och header där nu. Inget matnyttig information om man säger så, men lovar att komma med adressen sen när sidan är färdig att användas. Finaste ska bara bygga färdigt bloggmotorn... :)

Idag brassar vi på i början av ett gäng jobb-pass också...lyder som följer:

Today: 9-17
Lördag: 8,30 - 22,15
Söndag: 11 - 22,15
Måndag: 16 - 22,15
Tisdag: 16-22,15

Sen är jag i allafall ledig EN dag (den 22:a) innan det är dags för nästa radda med pass....Men trivs gör jag ska ni veta! Pengarna kommer tydligen på måndag redan, skojjsigt!! :)

Juligt åtminstone...

2010-12-16 - 01:49:14


Ja, iår vet man ju inte riktigt hur julen och dess firande kommer att bli. Vet att jag jobbar julaftonen 9-17 och sedan är det bara jag och finaste hemma på kvällen. Kommer inte blir så mycket uppståndelse egentligen eftersom det är bara vi två ju. En och annan liten julklapp ska vi hinna med iallafall.
Tänker nog handla prinskorv, köttbullar, potatis och ägg också!

Något som jag är riktigt glad för är att jag numera är stolt ägare till ett sådant där fint änglaspel!! Inte någon fjantig silver-version med älgar på utan en sådan där fin "guldig" med änglar som blåser i trumpet. Gillas!!

Får de hur det blir med jobb i mellandagarna också. Fortfarande har vi "roteringar" på jobbet och man blir liksom helt slut! Kan det inte få vara lugnt och sansat åtminstone en HEL månad? I morgon är det PM och vi ska ÅTERIGEN antagligen diskutera om schemat, hoppas verkligen att vi kan behålla det nuvarande. Både jag och Sara tycker att det är bra. Vore najjs!

I morgon när jag är in till stan ska jag passa på att posta alla julkorten också!
Det är ju då sista dagen att posta julbrev med julfrimärken för att de ska hinna komma fram före julafton ju! Vore ju kanske en fördel. :)

LURAR!!

2010-12-14 - 19:02:36
Nu jäklar har jag äntligen tagit mig ett tag i kragen och köpt mig ett par lurar. Ja ni vet sådana där STOOORA. Själv är jag ju ingen direkt "ljud-bög" så det handlar inte så mycket om kvalla utan mer om design/pris/känsla när jag letade. Var in i igår på Nordstans Onoff butik och kollade lite slött och fick de ett par SUPERSNYGGA lurar men ville kolla upp dessa lite mera på nätet och så. Men tror ni att jag hittade? NEJ inte ens på onoffs hemsida så hittade jag...så jag vet inte vad...om de är så nya eller gamla så att de inte finns kanske mer än i fysisk butik.

Idag gick jag hur som helst in i samma butik och pratade lite med personalen och ut kom jag med följande coola lurar:



och JA, jag VET att det är fluff på dem...men de är SÅÅÅ sköna så ni anar inte!!!

Julbord...

2010-12-03 - 09:23:46
ALLTID när det kommer sådana här speciella tillfällen när man kanske förväntas att ha något annat än än vanlig sketen t-shirt så blir jag nervös. Egentligen bryr jag mig inte så mycket om vad andra tycker och tänker...men jag vill ju också vara fin. Rött vill jag ju också ha. Har visserligen ETT rött plagg här nere i Göteborg men det är nog lite overkill att komma i en röd korsett? *hihi*

Nej det får bli att ränna ner till stan och försöka hitta någe som man kan dra på sig. Har fått en sådan där kupong som ger en 30% rabatt på ett valfritt damplagg på Kapp ahl...kanske vore värt att slå ett öga?

Annars i Göteborg händer det inte så mycket. Är LEDIG i helgen och det ska bli sååå skönt att åtminstone ta sig en sovmorgon på söndag! Välförtjänt! :D  Vädret är alldeles perfekt med sina minus 5 grader såhär på morgonkvisten. :) Snöat i natt har det också gjort....

Vaken!!

2010-12-02 - 12:34:08
Så skönt men en rejäl sovmorgon idag! Behövdes! Nu är tankarna mycket mera positiva och det är ju aldrig helt fel om man säger så. Tänker snart bege mig ner på stan och kolla runt lite....

Jobb 16.00-22.30

Natt natt!

2010-12-02 - 02:38:38
Det kanske är dags att säga godnatt och gå och lägga sig? Klockan är ju cirka 02.30 så det vore ju på sin plats kanske. Men när jag kom hem från jobbet så kände jag mig lite halvt off så jag satte mig framför datorn...och där vart jag fast! :)  Inga saker vart direkt gjorda heller...kollade mest runt på julklappar till mig själv *hihi*

I morgon efter att ha vaknat och så tror jag att jag ska ta en sväng förbi stan innan jag åker till jobbet. Kolla in myllret av människor. Behöver köpa lite balsam och det skadar ju inte att kolla på lite annat jox heller! En runda förbi panduro kanske? Undrar om de har någon specifik scrapbooking-butik i centrala Göteborg mån tro?

Julefrid och kaffebrus

2010-12-01 - 14:33:36

Första december och snart stundar den första julen i Göteborg. Innan jag åkte upp till Dalarna så tog jag ju en sväng på stan för att fota alla de vackra juldekorationerna... Inte så skarpt i alla lägen precis men jag är nöjd ändå.

Här i lägenheten ser det på vissa ställen ut som Jonas Gardell´s sovrum typ...gulligt va? *haha* Myyyycket rött vart det nu till jul! :D Huvudsaken att den röda ljusstaken är igång....lever mycket på minnen och den är ett kärt sådant. Även om det visade sig att det var från farmor istället för mormor.

På lördag ska jag gå på mitt första julbord! Har ju aldrig jobbat på det här sättet tidigare så jag har aldrig varit på något klassiskt julbord tror jag. Julfesten för Kings arms personal förra året var ju oslagbar å andra sidan! Dessutom vann jag ju då ett presentkort. Tror att det vart kläder för hela slanten. Hur som helst ska det bli spännande att träffa en massa folk, men lite pirrigt eftersom man knappt känner en kotte! :)  Man kanske skulle åka ner på stan och hitta något snyggt att sätta på sig?

Idag är det jobb som gäller! 16-22.15...har blivit en kvart längre nu från och med december...därav den knasiga kvarten på slutet. Kommer säkert gå superbra som vanligt. Kanske hinner jag träffa den eventuellt nya vikarien som går med tjejen som jobbar nu på fm. HOPPAS HOPPAS att det går framåt så att vi blir flera! :D

Torsdag: 16-22.15
Fredag: 12.30-22.15
Lördag: Julbord 12-16
Söndag: heeelt ledig! :)







Tillbaka till startsidan Min profilbild

    Namn: Sara
    Ålder: 28
    Bor: Göteborg

    Bloggar om: ALLT! :P
    Kamera: Canon EOS 500D