To the "big" city!!

2010-03-28 - 16:22:41

Ja, då sitter man i det "kära" stationshuset i Krylbo och väntar på att ett tåg ska ta mig till Uppsala! :)  Det är ju nästan att man tror att man är på jobbet....rutor på golvet...och det doftar....URINOARBLOCK!! Visserligen tar jag det hellre att det ska lukta piss liksom....men det är ju ändå något speciellt...typ! :D


Ska bli riiktigt kul att åka och hälsa på EH (ja Axel häger nog med på ett hörn han med ju) och flänga runt ju. Självklart blir det både Dragon och IKEA....och denna gång ligger tydligen Barista (ja ni vet Fairtrade) som bubblare på listan. Har bara handlat en cola och druckit på vägen s det ska bli lite intressant att sitta där ju! Nina och Robert blir det som ska terroriseras då ju...*mohahhaa* och ja moha betyder fluga på ryska...eller hur var det? ;)


Annars blir det nog inte så svårt att fylla ut tiden med diverse saker....shopping och fotografering kanske? ;)

Kingen Lördag!

2010-03-28 - 16:05:39
Hej och välkommen till aftonen fylld av dårar och andra konstiga saker! Varför gick ni ut just idag när jag jobbar? Stanna hemma med chipspåsen framför TV:n, full kan du ju bli där ändå! Är lite trött på fulla idioter som ska berätta hur JAG ska sköta mitt jobb.....men du hängde ju jackan där....gå dit...bla bla bla.

Henko benko band stod för röjjet på scen och det kan man ju "lugnt" säga att de gjorde. Tycker faktiskt att de var riiktigt bra. Gästerna röjjde på som bara den! En del liite mer än de andra också...vet inte om någon fick åka polisbil men det var mycket troligt iaf:D  En del avvisade men inte mer än vanligt tror jag.

Det var ju till o med så mycket jackor att det var dags att leka lite kamoflage igen! :D

Kingen Fredag

2010-03-27 - 12:33:25
Närmare tvåhundra gäster rockade loss till bandet XY (från Arvika tydligen). Sjukt bra stämmning och humöret i garderoben var på topp! Snygga moves och inget borttappat...shiit va bra! :D  Var tyvärr inga bilder :(  Inte vart det någon efterfest idag heller...hade ju jobbat sedan 15 så jag ville bara heem och sova i min säng ju.

Valborg...sista april...kalla det vad du vill! :D

2010-03-27 - 12:24:02
Ja, men jag saaknar Uppsala och sista april ska ni veta!! Man snart står det inte på förrens man sitter i en park och öppnar en fisljummen Smirre mitt bland folk. Charmigt så säg! Förberedelserna är i full gång och jag misstänker att det ska planeras ännnnu mera nu när jag snart ska dit och hälsa på! :D

Jag och min kära vään EH är ju liite speciella av hos kan jag lova! Allt måste ju paneras och det ska helst skrivas ner på två lappar (en varsin såklart)så att man inte missar något! Vem ska köpa vad och VAD ska man köpa?

Det brukar ju ALLTID bli så mycket mat över så man blir tvungeen att antingen slänga eller ge till någon hungrig jävel! Kyckling-trekants-mackan-med-fetaost och den där efterätten med grädde, chokladpudding och bär är två klara favoriter! Koosten inte att förglömma också!!

Johan i fullfärd med en öl hinner lagomt att dra av en pose innan han undrar vart faan jordgubbarna tog vägen???

Natt natt?

2010-03-25 - 21:20:24
Nej nu har man ju varit vaken i 6timmar...dags att sova snart? :D Måste ju ladda inför i morgon när man först ska jobba mellan 15.00 - 21.30 och sen 21.30 - 02.00!!  Blir kul på kvällen...band...XY tror jag att det var! Hur som helst hoppas man ju på mycket folk...löningshelg ju!

Nu när jag har kommit på hur man bloggar via mobilen kommer det säkert en hel del inlägg OCH foton undertiden jag jobbar! *nice price*

Nu är det CSI LasVegas som gäller!

Today and tomorrow!!

2010-03-25 - 20:05:16
Men herregu vilken slappardag det vart idag ju! Bäst att bara på kan man säga. Var ju ut igår. Så idag gick jag upp vid 15...sååå skönt att bara vakna av sig själv och inte av någon väckarklocka! Tog några crazy kort som ska upp på bloggen så småningom men det är ett annat projekt tror jag!

Har pratat nu med min EH på både telefon och msn...nu är det bestämt..."sjukdomen" får ta över och vi ska börja att planera sista april ju! Mycket som måste gå igenom ju! Fan, det är ju jobbigt det här ju! :D Ska faktiskt åka och hälsa på min frys på söndag...stannar i ett par dar och det ska bli hysteriskt kul ska ni veta! Mycket kort kommer att tas och säkert en hel del publicerade också.

Måste börja packa! Gah! Liite av pärlorna skulle också....:D

När jag väl är i Uppsala ska jag passa på att gå in på mina favvis-affärer också...Skopunkten och New Yorker! :D Tänkte nog kolla in dessa snyggingar....så tråkigt att beställa skor på Internet ju :(

 

Playlist for today: 

  • Anna Bergendahl - This is my life
  • Rihanna - Rude boy
  • Black Eyed Peas - Rock that body
  • Jay Sean - Down
  • Mariah Carey - I want to know what love is
  • Mika - Rain

 

Ja hur i hela friden ska man kunna sammanf...

2010-03-25 - 02:11:00

foto0088 (MMS)

Ja hur i hela friden ska man kunna sammanfatta detta? I ett livet inlägg som publiceras via mobilen dessutom! Klockan är ju alldeles för mycket och jag väntar nu på den personen som ska skjutsa mig. Du är bäst! Taxin från helvetet går ju tydligen inte i natt ju...märks det att jag bor på landet eller? :) drack egentligen inte så mycket men jag är aptrött!! Får se om jag orkar slå på datorn när jag kommer hem eller inte...tänkte kolla saldot... Kram och Puiiss på er alla!

Nejje!

2010-03-24 - 19:59:40
Nej det vart faktiskt inget "Tisdag" inlägg igår...jag veeet! Men det hände sig som så att jag var på jobbet typ hela dagen igår ju! Öppnade 06.45 och slutade första passet vid 11. Satte mig sedan i en utav mjukisfotöljerna på jobbet med min underbara ljudbok. Gissade vem som somnade av? Nej det var ju ingen idé att åka hem eftersom jag skulle börja jobba igen vid 15.
Man kan tänka sig att det är ganska dumt att vara kvar på jobbet när det är 4timmar kvar tills att man börjar men räkna då på att det tar tid tills en buss kommer....det tar tid tills bussen är hemma....ja ni kan räkna ut resten själva. Skulle jag åkt hem skulle jag ju bara satt mig framför datorn ändå ju!
Så gårdagens mat vart en matlåda med makaroner och köttfärssås! :D *yum yum*

Det ska Jobbas och det ska Jobbas...men är...

2010-03-23 - 19:15:18

Det ska Jobbas och det ska Jobbas...men är så kul att få timmar ju! Love HT! :)

Yes!

2010-03-23 - 06:19:15
En heeeeldag på jobbet!

Måndag!

2010-03-22 - 22:21:24
Börjar faktiskt bli lite stolt över hur jag lyckas skriva inlägg ju...och FLERA per dag också! *tjohoo* Om heeelt ointressanta saker, jag vet, men vad spelar det för roll egentligen?

En vän hade idag skrivit i sin status på fejjan något om deklarationen och att hon hade kollat upp sin redan nu på skatteverkets hemsida. Självklart vart ju även jag nyfiken ju! Men det var en pärss så hette duga att komma fram till resultatet ju!!

Eftersom jag inte kommer ihåg mitt gamla lösenord till min e-legitimation var jag ju först tvungen att beställa ett sådant....Väl inne i programmet upptäckte jag att den versionen var ju för gammal och skulle bli tvungen att uppdatera till en nyare version. Men min webbläsare kunde inte hämta uppdateringarna.... kör ju Chrome numera..

När jag väl fått upp Internet Explorer (som då rekommenderades) var den versionen också för gammal!! Så FÖRST uppdatera Internet Explorer...starta om datorn för att uppdateringarna skall gälla. Sen in på bank.id programmet för att uppdatera även där. STARTA OM datorn ännu en gång för att DESSA uppdateringar skulle gälla.....

Efter mycket om och men fick jag reda på att jag kommer att få tillbaka pengar i år igen! Trodde inte att det skulle ligga på ungefär den där summan heller eftersom den nästan låg på det jag brukar FÅ UT efter alla avdrag! Iår kan jag ju inte göra dem för jag bodde ju hemma under sommaren ju (brukar göra avdrag för dubbelt boende och mat under sommaren). **nice shit anyway**

Dagens mat: MY favourite....Thai!
Dagens göra: Jobbat på HT SM
Kvällens göra: Skrivit ut flera "ängla-kort" till mamma...nu med nya bilder! :D
Nu: Tänker börja titta på fjärde säsongen av CSI-las Vegas

Ett skepp kommer lastat!!!

2010-03-22 - 17:51:26
Som Ingela skriver i sin blogg så brukar inte måndagar vara så värst trevliga. Det är ju alldeles för långt till helgen, veckan har ju preciiis börjat! Men på någe vis började klarna på denna vecka! Ett skepp kom lastat med en förfrågan från bemaningen idag!

Satt vid ena datorn på jobbet och attesterade och L satt vi den andra datorn. Det ringde och L svarade. Tydligen var det en person som fortfarande var sjuk (eller snarare dennes barn) och inte kunde jobba vid 06.45 i morgon. Min "vikarie-hjärna" vaknade till liv och jag gick snabbt in och kollade hur jag låg tillgänglig. Visste att jag redan hade ett pass mellan 15-21 men dubbelpass har man ju gjort förr :D   I samma sekund (typ) som jag lagt mig tillgänglig redan från morgonen och L hade gjort en beställning på en vikarie så får jag ett SMS!

Messet var inte från SM (som personen i telefonen jobbar hos) utan det vart i en helt annan grupp! Tur kan man ha ibland men det hela slutade med att i morgon ska jag först jobba mellan 6.45-11 och sedan 15-21 **tjohoo**

Det roliga slutade inte bara där utan efter jag vart på AF så ringde "Li" från jobbcoah företaget och bestämde våran första träff! Ska bli skönt att komma igång...vad det nu innebär! För JUST nu känns det inte som om jag är arbetslös....dilemma det där!

Var även och hämtade ut ett paket som hade kommit från Ellos! Innehöll dels en svart/grå/vit rutig klänning och dels ett par supersnygga "converse-kopior". Klänningen kunde jag precis ha, men om jag ska gå ner något mer i vikt som jag planerar att göra så fins det viss risk att tuttarna kommer att hänga utanför!! Måste bara skaffa lite band så att jag kan sy fast ett par axelband...så att allt ligger på plats ;)

God morgon!

2010-03-22 - 06:09:54
God morgon på er alla! Enda anledningen att jag är uppe såhär tidigt är ju att jag ska jobba på HT mellan 7-14 idag, annars hade det suttit fint med en sovmorgon kanske? ;)  Klev upp liiite tidigare för att sätta mig vid datorn en stund. Spelen på fejjan behövdes spelas igenom en omgång eller två.
Efter jobbet tänkte jag ta mig ner på stan för att gå upp till AF. Skulle ju egentligen "ha tillgång" till en jobbcoach från och med den 17:e denna månad men de har inte ens kallat mig än. Vet inte var det felar någonstans för AF har nu skickat iväg två stycken mail (som tydligen går till "riksnivå") medans den lokala avdelning på företaget där min jobbcoach finns inte har hört något om mitt namn (syrran gick hos samma som jag skall ha så därför kunde hon kolla upp om jag fanns i systemet eller ej...vilket jag tydligen inte gjorde). Men allt löser sig tillslut som jag brukar säga! :D
Har jag några krafter kvar efter detta så blir det ett antal längder i badhuset också. Ska isåfall sikta på minst 600meter tror jag. Var ett tag sedan jag simmade så det är nog bäst att gå ut "mjukt". Hade ju hoppats att kunna gå ut och gå men sen kom ju SNÖhelvetet ner igen ju! *morr*

Söndag!

2010-03-21 - 21:19:00
Det sägs ju att söndagen ska vara vilodagen men inte riktigt så har det blivit kan man med lugna puckar påstå! Satt ju igång och bakade totalt 38st cupcakes ju! Eftersom de inte skall användas förrens på onsdag så  skippade jag att lägga på frostingen. blir godare att vänta. Det vart det "gamla vanliga" receptet men denna gång med en slags nutella fyllning (en randig variant med både vit och brun choklad). Hoppas att det kommer att smaka! :D

Dagens mat:
Pasta (makaroner) med köttfärssås
Dagens "tv": CSI-såklart!
Dagens godis: Inget, förrutom lite av smeten... :D
I morgon: "Invägning", jobb på HT och förhoppningsvis lite simmning....och ett besök på AF.
Dagens bild: oxh NEJ, bilden är inte tagen idag utan för cirka två år sedan. En härlig vårdag så man kunde sitta ute på gräsmattan och bara ha det bra...


DDL-frosting!!

2010-03-21 - 20:30:27
Nu har jag hittat ett recept som jag bara måååste prova någon dag här! Receptet fann jag på en blogg när jag surfade runt... DDL är ju en forkortning på dulce de leche. Kondenserad mjölk alltså! :D *yam yam* Mamma bakade ju en gång och det innehöll ju DDL så då måste ju följande recept också vara gott tror jag...

Frosting
5 dl grädde
3 dl dulce de leche (DDL)

Vispa dulce de leche och grädde på låg hastighet tills de blandats ihop väl, höj sedan hastigheten och vispa grädden fluffigt. Spritsa frostingen över cupcakesen.

Den kondenserade mjölken ska först kokas på låg värma i ca tre timmar så att den då får sin kolaliknande konsistens

Kingen: lördag

2010-03-21 - 20:21:07
Nu när an ska börja att fundera vad som hände igår på Kingen så kommer jag inte riktigt på någe! jodå... Det vart ju lite folk till slut! Syran var ut och svingade de lurviga så :D Har inga bilder men det kanske inte är så charmigt med TVÅ stopp i toaletterna?!? Nicco var är du???
Kvällen innehöll iaf:
  • Medelålders kvinnor i paljettliknande klädeaplagg
  • DJ som inte förstår...
  • Fulla "ungar" som inte kan hantera alkohol...

De ä bara å

2010-03-20 - 20:49:15
Nu är det bara tuta och köra känns det som! Har jobbat på HT 16-21...sen bär det av ner till Kingen och jobba där *as usual* Man vet ju aldrig vad kvällen har att bjuda på!


Synes!

Kingen: fredag

2010-03-20 - 15:08:50
Det var verkligen dårarnas afton igår! kan man lugnt påstå...men HUR kan man tro att man kommer in på krogen när man är hög som ett hus?!? eller varför inte, missa dörren och fastnar i själva dörrposten? Smart drag...verkligen! Var inte så värdsligt mycket folk och jag tycker inte att DJ.n var den bästa heller direkt...

Till tjejorna: Varför klä sig som att ni verkligen inte hade några andra kläder att ta på er? Är det verkligen snyggt att visa trosorna? och sist men inte minst så är det ju JÄDRIT snygg med läppstift som går låångt utanför läpplinjerna...

Till grabbsen: Mindre droger, dra upp byxorna och SLUTA RAGGA PÅ TJEJEN I GARDEROBEN!! Vad tror du egentligen? med rumpan eller?!? Dessutom är jag 27, jobbar alltid nykter!

Fredag

2010-03-19 - 19:40:39
När jag börjar detta inlägg är klockan cirka halv åtta på kvällen och det är snaart dax att börja göra sig i ordning inför kvällens jobb. Säkerligen kommer jag komma ut på typ fejjan efter jobbet (tycker om att varva ner efter jobbet...trots klockan då brukar vara ca 02.30.

Dagens mat: Kycklingspett, ris och vitlökssås
Dagens shopping: "Softshell"-jacka på Franzén
Dagens sms: ÄNNU en bokning på HT (tisdag kväll) :D
Dagens bild:


Cupcakes!

2010-03-19 - 13:07:59
Det har dykt upp en liten fråga hur jag gör mina cupcakes så det är nog bäst att lägga upp receptet då kanske? Har ju bjudit runt så att det ska sprida sig! :D

Chokladcupcakes:
12mellanstora eller 24st små
  • 3dl vetemjöl
  • 1dl kakaopulver
  • 1tsk vaniljsocker
  • 1,5tsk bakpulver
  • 125gr rumsvarmt smör
  • 2,5dl strösocker
  • 2st ägg
  • 2dl mjölk
  • 2msk créme fraiche
  1. Värm ugnen till 174grader
  2. Blanda mjölet, kakaon, vaniljsockret och bakpulvret i en bunke
  3. Vispa smöret och sockret fluffigt i en annan bunke. Rör i äggen ett i sänder.
  4. Rör sedan i mjölblandningen (i samma bunke som det fluffiga) också lite i taget. Varva med skvättar av mjölken och créme fraichen.
  5. Häll upp smeten i formar. Fyll bara till 2/3. Ta antingen dubbla pappersformar eller ställ dem i en muffinsplåt så att de håller formen.
  6. Grädda mellanstora cupcakes i ca 18-22min och smp ca 15min (går alltid att göra ett prov med en tandpetare...blir den kladdig ska plåten stå inne en stund till)
  7. Låt de kallna innan du lägger på den såkallade frostingen (det "kladdiga uppepå")
Chokladfrosting
  • 60gr osaltat smör
  • 5dl florsocker
  • 100gr philadelphiaost
  • 1tsk vaniljsocker
  • 1dl kakao
  • 1/2 dl mjölk
  1. Ta ut smöret ur kylen så att det hinner bli ganska mjukt (går bra att smälta också)
  2. Rör smör, florsocker, philadelphiaost, vaniljsocker och kakao så att det det blir en krämig smet. Vill man att frostingen ska vara lite krämigare och lösare kan man ha i en halv dl med mjölk.
  3. Bred eller spritsa frostingen, garnera gärna med strössel eller ätbara blommor

Torsdag

2010-03-19 - 00:31:31

Jobbat kväll på HT som vanligt börjar det kännas som! Ingen fara för jag verkligen stormtrivs att jobba kväll ju! Det är ett behagligare tempo på arbetskamraterna och det känns som om det är mer uppskattat på någe vis :D Snart snart SNART är det dax att fylla i lönelappen och kan nu redan säga att det klart blivit flera kvälls-OB timmar än vad det brukar vara. Sist hade jag nog bara två timmar kväll tror jag (i OB alltså).


Dagens mat: Buffé på Kingen (moussaka, kyckling och pankaka...och morötter såklart)
Dagens roliga: msn-andet med EH nu på kvällen! Vi bestämde att ha en liten inbördes tävling...tänker inte avslöja om vad...men ni som läser här ofta kommer att märka! :D
Imorgon: Fiiika, pappa fylller ju!
Dagens sms: "Jo det ska gå bra"
Dagens bild:


Right now...

2010-03-17 - 23:52:47
Nej nu är det faktiskt dax att krypa ner i sängen och kolla på några avsnitt med CSI-Las Vegas! Såg två avsnitt natten som var så det blir max två stycken idag....ska jag se fler måste jag ju upp och byta skiva ju! ;)
BRA skit det där!

Sämre är det att vissa mail från en viss instans/företag inte kommer fram till ett annat företag!! Ska man behöva gå dit en gång till att jag inte har hört något?? Dumt, men vad gör man inte då? *hate it*

Onsdag

2010-03-17 - 23:43:53
Åh vad jag gillar en viss sajt just nu! Ena sekunden funkar den alldeles utmärkt medan i nästa så är ALLT skit verkligen! Vad kan man göra? INTE ett dugg tror jag...får säkert bara ett meddelande tillbaka att det är "stor belastning på servern" eller nått sådant... :(

Funderar också seriöst att rensa upp bland mina blogg-länkar också. Har ju de för att jag ska komma ihåg de olika adresserna och tänk UTIFALL någon skrev? :D  Säkert har flera lagt ner sin blogg (FÖR LÄNGE SEN)...men man vet ju aldrig! :D

Bakade lite mera idag! Provade en variant på de cupecakes jag gjort de senaste dagarna. Samma smet men i en avlång sockerkaksform! :D  Personligen tycker jag att det vart helt OK. När jag gjort färdigt smeten så hällde jag i en liten påse med färdig hackade nötter! *yum yum*

Dagens mat: Thai på One Na
Dagens roliga: Ännu en bokning på HT, också i Karlbo (lördag)
Imorgon: Blir till att fixa en present tills pappas födelsedag som är på fredag....kanske hälsar på en kompis innan jag ska jobba också
Dagens bild: Eftersom det vart Lisa igår får det bli Electra idag

Tisdag

2010-03-17 - 00:24:22
Idag har det varit en ganska soft dag om man får säga så. Var ner på stan och åt lite blandadbuffé på Kingen. Tog inte bara från tacogrejjorna utan vart stekt potatis, ris, stekt fläsk, kycklingfilé, en stoor klick keso och massor av paprika! :D  Vart ju PROPPMÄTT JU!!

Innan jag åkte till jobbet vart det en vända in på H&M, kom ut med två st "skjort-toppar". Har sådana sen förrut och nu vart det andra färger! En i grått och en i lite lila-blå. *snyggt*

Ser också ut som att blogg.se har fixat till det lite nu. Det var ju inte bara uppladdningen utav bilder som strulade igår utan själva "redigeringen" av inlägg var bara knas igår. För att göra en radbrytning som verkligen syndes i ett publicerat inlägg var man tvungen att gå till "HTML-läget" och lägga till en <BR> tagg för att det skulle fungera! Drygt om man skulle göra en lista liksom! Det gick ju inte heller så bra (om man väl lyckats få in en bild) att få bilder högerställda och texten bredvid... Men håller tummarna för att problemen gått förbi och allt är som normalt igen!

Vet att det är ganska sent just nu men jag tror iaf att jag ska knäppa på ett avsnitt eller två av CSI-Las Vegas. Det var ju problem med box no.3 (fick två stycken av skiva nummer tre och ingen nummer fyra) men nu är det åtgärdat så jag har ungefär halva box no3 + 4:an och 5:an. Mmmmycket CSI framöver alltså! :D

Dagens mat:
Tacobuffé på Kingen
Dagens roliga: Ännu en bokning på HT, nu i Karlbo (torsdag)
Imorgon: Ledig från HT :D
Dagens bild: Flis Lisa som ligger i korgen och myser!

Iaf..

2010-03-16 - 12:15:42
Sitter och kollar lite på Animal planet (ja jag bloggar också) innan jag skall ta mig ner på stan. Blir lite tacobuffe innan jag börjar jobbet (HT 16-21)Har ävenkollat genom spelen på Fejjan! :D
Bara ett kort litet inlägg...men kanske bättre än inget? Skriver ju mest för min egna skull så då är det ju coollugnt! :D Lovar att det blir mera ikväll när jag kommer hem från jobbet.

Idag

2010-03-15 - 21:02:56
Under dagen har det inte hänt så värst mycket egentligen. Var ner på stan och fikade med I....och handlade faktiskt lite mera ingredienser till att baka cupcakes! Men baka dessa blir nog inte idag tror jag...pappa fyller ju år på fredag så det kanske skulle passa sig tills dess? :D

Dagens mat: Makaroner och ostsås (med bacon)
Dagens roliga: Fika på stan med I
Dagens tråkiga: Att det inte går så himla bra att ladda upp bilder här på bloggen! *morr*
Dagens gott: Fredagsmix från OLW (?)
Imorgon: Jobba på HT mellan 16-21....men först blir det Tacobuffé på Kingen :D

Frostings - Ja det där uppepå! :D

2010-03-15 - 20:08:33
MIN bild!! Sådeså!!

Själva muffinsen kan man ju egentligen ha den samma men det är roligast att variera frostingen (topping eller vad du nu vill kalla det). Har inte provat någon utav dessa men jag tror att jag väljer något till spå fredag iaf :D

Nougatfrostning
2 msk smör
100g cream cheese ( fungerar med philadelfiaost naturell)
6-8dl florsocker
50 g nougat

Creme cheese
60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 msk färskpressad citron, saften
100 g Philadelphiaost
Några droppar valfri karamellfärg

Vit chokladfrosting vattenbad
200g vit choklad
200g cream cheese

Yoghurttopping sådär upp och ned
3dl turkisk yoghurt
2dl florsocker
2tsk vaniljsocker

Blåbärsfrosting
100g Creme cheese
2msk smör
6-8dl floursocker
3msk krossade blåbär, färska eller tinade
1tsk citronsaft
Blå karamellfärg, ifall man vill

Varför inte?!?

2010-03-15 - 19:22:18
Varför inte lägga in en rubrik där man kan samla goda recept??

Misstänker att jag nu till en början kommer att samla olika cupcakes recept...

men så vara en stund då! :D

Kan vara både sådana jag har testat och sånt jag tycker verkar vara gott..

Får vell ta en "gammal" bild sålänge! :D


Yum Yum!

Helgen!!

2010-03-14 - 23:28:39
Man kan ju minst sagt säga att det har varit en fartfylld helg! Har ju jobbat heela så nu ska det bli lite skönt att vara ledig, man vet ju aldrig när nästa pass på HT kan dyka upp ju! :D

I morgon bitti har jag planerat att besöka skolan och hälsa på (eller säga hejdå eller vad det nu heter), rektorn måste ju också skriva på min sista närvarorapport också. *få se till att göra i ordning den också*

Dagens mat: Makaroner och köttfärssås
Dagens roliga: Lite flummerier på Facebook!
Dagens sms: Leveransrapporten från.....(ja, det du!)
Dagens frukt: Päron! ;)
Imorgon: Tänker nog handla lite mera ingredienser till att baka lite flera cupcakes! *roligt ju*

Äntligen!!

2010-03-14 - 19:49:43
Nu har jag äntligen fixat till profilbilden på bloggen! *tjohoo* Valde mellan en massa ego-bilden men fastnade för denna! Finns säkert "snyggare" men denna är ju tagen med nya kameran... :D

Helg?

2010-03-14 - 04:00:04
I morgon tror jag att det är helg iaf. Man vet ju aldrig numera ju..! Mcyket jobb har det blivit och jag hoppas att det kan bli lite cash till slut :D   Vart ju på HT både fredag och lördag kväll. *hoppas på ledighet i morgon*

Men herregud!!

2010-03-14 - 03:54:17
"Men ska man behöva tänka åt folk...ja, alltså vad de ska ha på sig när de går ut på krogen?"
"Liten och söt med sitt blonda hår...varför är du inte min?"
"Snorfull är jag men vad gör det när jag bär min mus-korta kjol?"

- Men vad är det där!
- ?
- Uuuusch!
- *haha*

"Ska inte den där användas för att strama åt?...Kanske snarare att framhäva..."

Just nu...

2010-03-12 - 11:45:20
Sitter just nu vid en utav bibliotekets datorer (superseg och en anning gammal) i väntan på att få åka till jobbet och börja jobba. Följde med mamma ner på stan för att hon skulle gå in i en nyöppnad butik vid namn Krusidull. Supersöt butik med saker i Chabby chic stil...lantligt och romantiskt! :D

Jobbar ju som bekant på HT idag och tydligen så ska jag springa runt lite överallt idag....jag som inte har något körkort liksom!! Men det är inte mitt problem, de som planerar och bokar personal vet ju om det så jag hoppas att det kommer att gå bra.

Nu när jag gått runt på stan fick jag också en förfrågan om att jobba i morgon också på HT. Skickade ett "Ja" på SMS:et så vi får se om jag får en bekräftelse eller ej. Det fungerar nämligen som så att man som vikarie lägger in sin tillgänglighet via ett program/sida på Internet. Sen när någon blir sjuk eller vill ha semester så går de som bokar in på sidan och får upp alla som är tillgängliga just det passet. En förfrågan skickas då ut till några och då gäller det att snabbt svara om man kan eller inte. Efter ett tag får man ett mess tillbaka där det antingen står att man är bokad för passet eller att "någon annan har blivit tilldelat passet".  Änsålänge har jag inte fått nått mess tillbaka men jag håller tummarna! Isåfall skulle det betyda det fjärde HT-passet denna vecka!

Nu ska jag bege mig mot Kingen för att köpa med mig en lunchlåda! *mycket gott*

Home!

2010-03-11 - 18:33:23
Nyligen hemkommen från både jobb och en lång vända på stan.  Gick mycket riktigt inte till badhuset...får ta det nästa vecka tror jag. Imorgon komme det att bli fullt upp då jag har fått ett skift till på HT. Det blir då det tredje skiftet jag gör bara denna vecka! *kul ju*

Morgondagen...
  • HT 13.30-21.00
  • Kingen 21.30-02.00

Tiiidigt!

2010-03-11 - 06:10:57
Då var man vaken tiidigt då! Känns som om det vore första gången i världshistorien som jag har gått upp så här tidigt som jag är förhållandesvis pigg! Hade ställt klockan på 5 och gick upp och gjorde frukost som jag senare skall äta på jobbet. Så skönt att bara sitta ner och ta det lugnt när man kommer dit ju!

Blir nog inte bad idag ändå...blir lite för mäckigt att ta med sig alla grejjor till jobbet.
Nu är det dags att klä på sig ytterkläderna snart :D

Ny design!!

2010-03-10 - 23:10:10
Har nu så här på kvälls/nattkröken bytt design på min blogg. Fortsätter på det gulliga temat och vad passar inte bättre än designen som heter "Vår"?? Finns gratis att ladda och en hel del annat att välja på. Är alldeles för slö just nu att göra en egen...:)

Vet att jag ska lägga in en bild där den där "fula rutan" är just nu...men gör det i morgon när jag kommer hem istället! *en sak i taget*

Träning!!

2010-03-10 - 21:38:41
Idag på praktiken så fick jag följa med ett antal elever från skolan till badhuset på deras "extra-träning". Jag hade 4st änglar med mig och de måste jag faktiskt få skryta om för de skötte sig exemplariskt i badhuset! Men fattar ni hur varmt det är i badhuset egentligen?!? Stod t.om i solen så jag får vell kanske skylla mig själv? :D

Nu vart jag lite väl sugen att bada själv så i morgon bär det av till badhuset igen! Man kanske skulle prova på att göra samma "simprov" som barnen fick göra idag?? Skulle nog inte klara det tror jag...*all heder åt er* Provet bestod utav att de skulle simma 6st längder ryggsim (utan att stanna eller att ta i kanten) och efter det 2st längder med ryggsim (samma där).

Visserligen simmar jag MYCKET längre än så men inte utan att vila ju!! Mer segt och utdraget ju!!

Har som mål att simma totalt 32st längder (800meter) men skulle vara glad om jag kom upp i 40st (1000meter).

Saknar...

2010-03-10 - 21:00:25

Sååå gulligt!!

My favourite!!

2010-03-10 - 20:34:11

Vart så glad när jag stod och väntade på bussen idag ju! Det visade sig att knopparna på syrén buskarna har börjat krypa fram ju!! Min absoluta favoritblomma ju...näst efter violen såklart! ;)

Ja, vad...

2010-03-09 - 20:54:43
Vad har man inte en systerson till om inte klä ut honom i ens egna kläder?? *hihi* Bröajde med att jag skulle visa lite grejjer för syrran som jag ska ha iväg till loppiset. På någe vis frågade jag om han inte skulle prova ett par svarta "boots" med ganska låg klack....vet ju sedan tidigare att vi har samma storlek. Sedan bröt alla tokigheter ut kan jag berätta!! Slutade med att det togs fram både peruk, handväska och en rosa top....

I övrigt har jag ju varit på praktiken idag såklart! Berättade för lärarna och rektorn så i morgon är det nog dags att berätta för kidzen. En sak i taget ju! :)

Mitt när jag höll på att städa i garderoben så fick jag mess från bemanningen!! Jobb på torsdag! *weii*

Inlägg som jag måste spara och  komma ihåg...guess why.... ;)

thingsyouremember

Nu bli´re mys och film!

En ny idé...

2010-03-09 - 07:47:18

Igår när jag stod i rulltrappan (på väg ner) kom jag på en superbra idé på en ny blogg!! Har med vilken affär jag stod i men det ska INTE bli en modeblogg! *hehe* Började fila på en header till bloggen och det kan bli riktigt bra tror jag. Behöver dock slipa till mina kunskaper igen....var ju ett tag sen man seriöst pysslade med photoshop ju!! *kanske en kurs?*  Måste ocskå knäppa lite mera kort ocskå! *puh puh*

Nog om min idé.... :D

Idag är det första praktikdagen sedan VÄLDIGT länge! Först var jag ju sjuk i tre dagar...sen hade barnen OCH jag sportlov...och igår fick jag jobb på HT. Livet svänger så det är bäst att hänga med! :D

Min drog!!

2010-03-08 - 20:56:26

Ja vad ska man säga!! Dricker så himla mycket cola....men vad går inte upp emot en KALL Cola? Is får det mer än gärna vara men det är ju inte alltid man har tillgång till det precis! :D

Spännande ju!!

2010-03-07 - 21:40:11
När mamma kom hem var hon sugen på "pizza-mat" så vi tog fram bladet från en pizzeria och började att fundera. Hon var inte sugen på någon pizza...

-Jag vill ha en sådan där kyckling i bröd
-Va?
-Ja...som kebab...
-Vill du ha "kebab med bröd" fast med kyckling istället för kebab?
-Ja...

Vintern...

2010-03-06 - 18:38:12

Får man hoppas på att vinter snart är slut eller? Visserligen droppade det MASSOR från taket idag men det kan ju också betyda att det ska frysa på i natt och bli glashalt i natt när man ska hem! *mohaha*

Hört från Kingen...

2010-03-06 - 16:20:15
"Ta inte på mitt fläsk!"
"Tagga inte Nicco...han blir ARG"

ZzzZzzZzzzzz

2010-03-05 - 01:13:39
Borde egentligen gå och sova tycker jag, ska ju ner på stan och lämna in min rapport till bemanningen ju! Blir säkert spring på stan....och en fika också! :D

The stuff!

2010-03-04 - 23:52:09

Citrusdoftande tvål från Lusch ca70:- (väl värt priset)

Eyedust från Make up Store 135:- st

Armband från New Yorker Pris:?

Väska från Gina Tricot 249:-

Örhängen fårn Ur&Penn 20:- (rea)

SHopping!

2010-03-04 - 20:48:03
Var ju och shoppade en MASSA grejjor igår när jag var i Uppsala. Blandannat tre par skor, 5par örhängen, en tvål från Lush m.m. Kommer självklart att lägga upp bilder...sitter i kameran redo att föras över till bloggen! :D  Men nu är det barnvakt a la Rojja som gäller!!  Liite senare ikväll ska jag lägga upp dem (annars i morgon).

Vad har ni pysslat med idag?

Själv har jag ju passat Rojja och Jimmy ett bra tag nu....fiskbullar och ris låter vell gott va? Hade ju inge mos ju! :D Annars har Wii-spelning och tv-tittande stått på schemat.  *snart kvällsmat*

Full rulle!

2010-03-02 - 14:46:31
Skulle egentligen ha träffat T och snackat lite idag men Rojja skulle ju till badhuset ju! *blir så ibland* Knasungen och jag ska snart bege oss med bussen mot badhuset. Kläderna är packade så det är bara frukten som ska ner i väskan. Det blir en låång och mysig eftermiddag. Åka kana, dricka isdricka m.m

Kommer hem fram emot kvällningen, då blir det mera blogga och mera fejjan!

Lovade ju att lägga upp bilden...

New haircut!!

2010-03-02 - 00:10:36
Idag var jag med syster-yster och Alex ner på stan. Hon skulle till AF på möte så jag passade på att ha race med coola killen! Gick runt på en massa affärer...köpte en essens till mammas Soda streamer.

På eftermiddagen vart det lite Mario party8 med Rojja! Hon är grym!

Fick också reda på lite grejjer som har med framtiden att göra...inte så värst kul...men vad ska man göra? Istället för att köpa en massa godis och trösta mig med så gick jag till närmsta frisersalong och fick håret mitt klippt! :D  Cool och asymetriskt som vanligt...

OBS!!Gammal bild!!

Vill ha!!

2010-03-01 - 01:15:28
Är ju inne på Facebook jätteofta och i marginalen så visas en heel del reklam, en del bra en del skit! Men ständigt visar de bil på det suuupersnygga armbandet från Humanity. Vill ha Vill ha Vill ha!!!

Tillbaka till startsidan Min profilbild

    Namn: Sara
    Ålder: 28
    Bor: Göteborg

    Bloggar om: ALLT! :P
    Kamera: Canon EOS 500D