YumYUM

2011-01-30 - 12:47:47
Det är inte ofta som lilla jag vaknar innan alla de andra som bor i denna lägenhet... vaknade 11,45 och då låg de andra och snusade som bäst, inte vill man väcka någon då heller! :) Men sisodär en timme senare så vaknade finaste.

Igår vart det chipslåda och "egengjorda" semlor. Det sistnämnda vart kanske inte så bra för min del för att jag hade ju köpt sås istället för kräm :) Men chipslådan vart ju kanon så då är det lugna puckar. Finns till och med så att man får med sig en matlåda i morgon *yumyum* Nästan godare att äta den som rester än på själva dagen man gör rätten. Konstigt!

Idag är det fika med Bianca som gäller, måste kolla hur magen växer. Måste snart vara dax tror jag :) Ska bli kul för det var ett tag sedan vi sågs. Kollegor :)

STAN!!

2011-01-23 - 12:19:49
Det är nog dags att bege sig ner på stan ändå tror jag. Sovmorgon till straxt efter 12 så nu får det väl vara nog? Finaste är borta och Josse sover så det är bara att pallra sig iväg själv liksom. VIll skjuta på tvätten så mycket som möjligt! :) Gå ner och sno med mig nyckeln kanske? *haha*

Är egentligen inte ute efter någe speciellt men det är ju de där satans semlorna som ställer till det hela. Var finns vaniljsemlor i Göteborg? Vägrar att gå in på något svindyrt konditori för att lägga ut 40:- för EN ju!


Baka lite när man kommer tillbaka kanske? Men inte cupcakes utan någe annat...

TVÅ intresseanmälningar!!

2011-01-23 - 03:13:06
Kan inte sluta att förundras över hur mycket jag tycker om att kolla på sådana där "ritningbilder". Superskojj att bara drömma sig in..för hur skulle det vara att vara just DÄR? *hihi* Hoppas verkligen att någon av de här går vägen, skulle vara SÅÅ skönt!!

Funderar att åka in till centrum i morgon och leta efter vaniljsemlor!! *yumyum* Finaste ska ju vara borta i princip hela dagen så vet egentligen inte vad jag ska hitta på. Blir att driva runt kanske? :) Köpa någon rolig hårfärg att ha lite kul med? Ta med kameran ut och fota strunt?

Blir lite förändringar på jobbet igen också!! Hoppas att det denna gång ska bli till det bra så att man på den fronten kan vara lugn ett tag iaf. Vi behöver jobba ihop oss ju!



Sista...

2011-01-13 - 02:57:36
Nu stundar den sista natten (på länge) i denna goa säng. Den är inte flaschig på någe vis men huur skön som helst. Att ha 90cm alldeles för sig ÄR faktiskt värt. Sen när det blir större lägenhet ska jag yrka på att vi ska ha en bredare än den vi har. Visst är det mysigt att sova två stycken tätt men det händer ju då och då att man kanske vill sträcka ut lite granna...

Vet inte riktigt vad jag ska packa med mig heller. En sak som är säker är ju att jag slipper släpa på mammas tavla iaf! Värt! På hitvägen bar jag ju en tavla som hon skulle få i julklapp och det var inte det allra lättaste kan man säga! Kanske byta ut en och annan top mot någon från garderoben? :)

På fredag är det första jobbdagen...har ju varit ledig en hel vecka nu och det har varit HUR toppen som helst men det börjar också kännas att det ska bli skönt att jobba igen. HÅRD start med 12.30-22.15 på fredag och heldagar på helgen.

Tänk att snart får jag krypa ner i sängen med finaste!! *mys mys*

Shopping på landet!!

2011-01-11 - 23:36:18

Ja, det känns verkligen som om man är på landet jämfört mot Göteborg. Telenor förlorar pinnar på täckningen och affärerna är ALLDELES tomma när klockan är bara 16 på eftermiddagen! *hu* Hur som helst är det supermysigt och skönt att vara i Dalarna på lite "semester". Julen inföll sig i januari kan man säga! I dagens samhälle är det ju inte Jesu födelse vi firar direkt så varför inte?

Har egentligen inte gjort så mycket när jag varit uppe (åker ju inte förrens på torsdag) utan det har mest varit lugnt och skönt. En och annan välbehövlig sovmorgon har det ju ocskå blivit kan man säga! :D  Utgång på kära Kingen vart det i lördags (med tillhörande förferre). Har hunnit ätit 3st VANILJSEMLOR också! Vet ju inte om de finns i Göteborg ju. Det var ju så jääkla svårt att hitta i Uppsala så jag har inte så stort hopp kan man säga. MYYCKET mys med vovvarna har det också varit, kommer att sakna dem så enormt mycket sen när jag åker...ska se till att ta en massa kort på dem i morgon!

Fick ett presentkort på Kicks från Carola och var naturligtvis handlade jag en parfym! Finns det något annat att handla på Kicks efter jul? *hihi* Denna gången fick det bli en Wood som luktar SÅÅ gott!! Längtar tills det blir en större lägenhet så att man kan ha lite större plats för sina saker. Inte ha sina flaskor nerpackade...

En massa god mat har det också blivit! Här om dagen gjorde mamma ett recept som gick ut på att kycklingfilé inlindad i parmaskinka (stekt) skulle ligga och puttra i en sås (creme fraiche, franska örter, dragon, basilika och bea). Serverades med ris såklart och det vart MUMMA!! Päronpaj *2 inte att förglömma! 

Som sagt så har det blivit alldeles för mycket gott! Räknar då in en period innan jag åkte från Götevorg också. Men det har ju varit jul så det blir vell så antager jag. Hur som helst är det nu slut på vad allt jul heter så nästa vecka börjar allvaret. Cola kommer jag ju aldrig kunna sluta med så det får allt skäras ner på annat och även öka motionsdosen.

Det här med träning vet jag inte hur jag ska lösa riktigt. Jag har alltid gillat att träna mer eller mindre regelbundet, kontinuerlig kanske man kan säga. Men eftersom jag jobbar som jag gör så kan man ju inte boka in att t.ex måndagar är en träningsdag. Veckorna ser olika ut och ibland är det mycket eftermiddagar och ibland jobbar jag hela helgen. Är det någon som har någe tips på hur jag ska göra? Att träna de dagar jag är ledig från jobbet funkar ju inte heller för vissa veckor jobbar jag ju bara en dag medans nästa vecka alla dagar....



Det är nog själva tänket till träning kanske som jag ska förändra...typ att träning är något så skojjigt att jag bara måååste dit! Eftersom man får mer energi så kanske det snart resulterar i att jag slipper ta sovmorgon till kl 14 de dagar jag jobbar eftermiddag! *hihi* De har börjat en hel del nya sorters pass på gymmet så det SKA faktiskt bli spännande att testa på! 

Riiktigt nära!!

2011-01-06 - 20:13:36

Nu är det inte långt kvar tills man får börja färden mot Dalarna igen! Anledningen till ett sådant tidigt morgontåg är den enkla anledningen att det var billigast att åka så tidigt på dagen. Som alltid när man åker tåg (speciellt nu på vinterhalvåret) så tar man med sig en massa gott att äta på. Efter jobbet så gjorde jag en liten avstickare till Jafaris och köpte donuts...yum! Dessutom skall det mellan Göteborg och Katrineholm avnjutas en "uppgraderad" tågfrukost...får nu bara se om det är värt dem pengarna eller inte...

Mamma kommer och möter upp mig vid stationen och sedan stundar en fika...men funderar på om man istället skulle ta en tidig lunch? Ine helt fel att äta kycklingspett på "Isses" eller en dagens på Kingen. Får se vad som har öppet, en klämdag som denna... :)

Mitt telenor kommer inte bli så glatt på mig att jag åker uppåt, inte världens bästa mottagning brukar jag konstatera. Men finns ju på msn och fejjan om kvällarna!

Har inte planerat så mycket med min vistelse egentligen förrutom att det är utgång lördag kväll som gäller. Stället är ju redan givet! Syrran fixade till o med förferre hos en kompis till henne och jag har i all min hast sagt att jag ska baka en päronpaj som vi ska mummsa oss på. Får inte glömma att köpa vaniljglass också! :D

Kamerabatteriet är laddat och nu skall det både knäppas kort och bloggas som aldrig förr. Uppdatering kommer nog att ske kvällsvis tror jag *hihi*

Tillbaka till startsidan Min profilbild

    Namn: Sara
    Ålder: 28
    Bor: Göteborg

    Bloggar om: ALLT! :P
    Kamera: Canon EOS 500D