GYMKORT!!

2010-09-29 - 18:38:04
Nu har man äntligen blivit med gymkort! Ska bli så skönt att komma igång igen. Ett tag vart det ju ganska mycket simmning. Satt ju inte heelt fel att få 30st bad per år utav kommunen för att man hade jobbat som sommarvikarie. Men nu är det andra bullar som gäller!!

Köpte mig ett såkallat "guldkort" som innebär att jag får simma, gymma och gå på gruppträningar. Ett helt år gick ju endast på (kampanj) 3200:- så varför vänta och fundera egentligen? Vill ju egentligen röra på mig men vill ju hitta en FORM som jag själv trivs med. Att bara gymma eller att bara simma gör mig uttråkad...nu går det ju variera och på måndag sätter jag igång!


Zumba Dance


Afro Power Dance

Uppe och vaken!!

2010-09-23 - 12:26:28
Vilken skiit jobbig natt jag har haft...eller kanske snarare förmiddag. Inom loppet av några timmar så hann jag drömma TVÅ mardrömmar på samma tema!! Tänker inte gå in på vad jag drömde men hur som helst så var det så hemskt. Verkligt på något vis! Vaknade av att jag grinade... *hu*

Ska bjuda finaste på mat ute idag hade jag tänkt! Kännde igår att bara macka (Subway) var liiiite för lite innan man börjar och jobba. När jag jobar mellan 16-22 så vill jag inte ta med mig någon mat känner jag. Man jobbar ju så nära brukaren när man är i dess hem och såhär i början vill jag inte det. Finemang så det är ju ingen fara!! Man svälter ju inte ihjäl precis om man inte får äta på 6h ellerhur!

Fnular lite på en resa till Uppsala också! Fick reda på igår (via Face såklart) att GHS ska upplösas och att de spelar sin sista spelning nästa fredag. Har av någon anledning aldrig fått tillfälle att gå på någon spelning så nu MÅSTE jag bara åka ju!! Funderar också att kombinera med jobb på älskade GH´s :D  Men ska ringa EH ikväll och höra efter lite...

Mååste börja träna!!

2010-09-23 - 00:04:23
Jag kan inte ha mycket muskler i armarna jag heller! Jobbigt att dra rullstol i backar så i morgon är det Träningsvärk AB som kommer på besök tror jag.

Kollade faktiskt upp det där med träningsmöjligheter osv...gym är ju dyrt och simmning likaså. MEN vet ni vad!!! Kanske MAX fem minuters cyckelavstång hemifrån ligger det ett ställe som endast tar 4000:- för ett årskort. Är inte det BILLIGT? Då får man gymma, simma OCH vara med på huur mycket gruppträningar man vill. Afrodans och Zumba låter ju inte heelt fel kan man säga! :)  Dessutom så köper man kortet senast den 30/9 så får man 800:- i rabatt!! *yumyum*

Idag har jag blivit med RIKTIG Filofax också. Huur snygg som helst! Svart och utav sådant där mjukt skinn :D Köpte med linjerade extra sidor utifall man vill antecka ner någon adress eller så. Även en fin och passande penna fick följa med hem.

Jobbade från 16-22 idag, och fick en restid som betyder att jag kommer hem straxt efter kl23. Dumt det där med att bussarna börjar gå varje halvtimme på kvällarna tycker jag! *hihi* Redan borskämd med att kunna åka inom 10min!! Det skulle vart i Karlbo det!

Nu är det dags för lilla lusen att sova ska ni veta! I morgon tänker jag ta mig en rejäl sovmorgon. Jobbar som vanligt mellan 16-22.

Puss och natt!

Hard work work!

2010-09-22 - 13:18:08
Var såå himla glad när jag gick från jobbet (provjobb) igår!! Ni anar inte vilka fina ord jag fick höra!! Gick som på rosa moln till busshållplatsen. När vi sa "hejdå" och så vidare så sa de att jag var HJÄRTLIGT välkommen tillbaka i morgon (läs idag)!! wooohooo!

Så det betyder att i nuläget ska jag JOBBA (på riktigt, inte bredvid) idag, imorgon, på fredag och måndag!! *tjohoo*

Ska alldeles straxt åka ner till stan och gå runt lite innan jobbet. Vill skaffa mig en ny kalender/filofax idag hade jag tänkt. Skriva in tider för jobb och så...en nystart! :D

Godmorgon!

2010-09-21 - 07:40:56

Har nog sovit väldigt konstigt i natt för jag har ont i nacken på vänstra sidan! *hu* Hoppas att det går över då. Idag är det jobb fram till ca 16 som gäller. Sen är det nog hem och sängen en stund som gäller, vill ju orka se Idol ikväll ju! :D

KRam på er alla!

Snart kväller...

2010-09-21 - 00:52:52
Ja snart är det nog dags att börja tänka på refrängen, men kan ju inte gå och lägga mig förrens finaste har kommit hem ju! Han åkte ju från Dalarna idag (jag åkte ju tidigare för att jag skulle jobba idag) och tydligen är vädret kasst hela vägen så det är bäst att ta det lilla lugna.

Vad ska ni hitta på till helgen så? Något tips till en som inte är van att vara ledig på helgerna... :D


Har iaf "fått inspiration" till att äta någe, glömde bort det totalt när jag kom hem och såg alla kläder! *hihi*

Hej och hå!

2010-09-20 - 19:49:33

Idag var det inte nåådigt att försöka vakna heller ska ni veta! Vaknade av att klockan ringde redan vid 6 men vill gå upp då egentligen?!? Ställde om klockan till 7istället. Yr i bollen satte jag mig på sängkanten. Kom iväg till "jobbet" och dömma utav det hela så tror jag att det gick riktigt bra också! *hihi* Får provjobba i morgon med! Är glad som fisken i vattnet just nu!

När jag kom hem var det kanske tänkt att jag skulle röjja lite i vardagsrummet...men orkar bara inte just nu...dessutom är det ju inte mitt. Hmm, ska iaf nu gå ner till lilla centrum för att köpe en sak som jag ska överaska finaste med sen när han kommer hemåt! :)




Var in på Shock idag...och det var REA!!
Köpte mig ett mobilsmycke för 20:- och ett par örhängen för 10:-

Får jag sova snart??

2010-09-19 - 19:53:49
Ja jag VET att det är mycket rosa på bloggen just nu...men vad gör det? Jag tycker att den vart lite mysig...åsså vart det ju lite Göteborg också :D  Kännde mig alldeles trött och knasig så jag kännde att jag var tvungen att gå ut för att få lite luft. Gick runt och fotade lite! :)  Inte världens bästa bilder men de kommer upp på bloggen så småningom.

Det är rörigt nu med intervjuer hit och besök dit ska ni veta! Ska ju som sagt provjobba (gå på sidan) hos en kvinna i morgon. I typ fredags ringde ju ena chefen och frågade om jag var intresserad av en fast tjänst (för den första var tydligen bara extra vid behov) hos en tjej. Visst vill man ju det så på tisdag ska jag träffa henne också och se lite om vi stämmer överrens och så. Men under eftermiddagen idag så får jag ett SMS av den andre chefen som vill att vi ska träffas efter att jag provjobbat för ev kunde det leda till ett föräldravik! Snurrigt JAG VET! Men en dag i taget... I morgon jobbar jag iaf mellan 9-16 :)

Är snart vääldigt trött som en gris...funderar allvarligt på att gå och lägga mig redan nu! Kan vara en bra idé att plocka ihop lite kläder först kanske? :)

Trötter AB

2010-09-19 - 15:23:48

Har då kommit hem till lägenheten för en bra stund sedan. Passade på att handla lite "kall" mat tills i morgon...vet ju inte hur det där funkar och så ju. En sallad kan ju ligga i väskan utan att det gör något liksom! :D

Efter att ha bloggat och kollat facebook på tåget vart ögonlocken vääldigt tunga så det vart att sova ett par timmar iaf. SÅÅ himla skönt.


Men att komma till ett duggigt Göteborg kanske inte var så upplyftandes direkt men när jag kom innanför dörren och möttes av supergosiga Adolf så smälte jag direkt. Måste ju erkänna att jag faktiskt mutade honom med att fylla på torrfoder och vatten PLUS att jag hade köpte med mig en liiten burk blötmat! :)

Bara det kan sluta regna så tänker jag gå ut och fota min omgivning lite gran...:D 

Back to home!!

2010-09-19 - 07:18:56

Ja då var man på sin väg hemåt Göteborg. Första vändan hem faktiskt! En blixtvisit så hette duga. Resan startade ju som så att jag och finaste åkte tillsammans upp med bil. Startade tiidigt i fredags! *hu*

Han skulle ta vägen via Linköping eftersom det var någe jobb som skulle utföras där. Jag gick min lilla lov runt ett "köpcenter" men hamnade tillslut i en soffa på IKEA sittandes med min dator och det mobila bredbandet i högsta hugg. Nice shit!

Ett stopp gjordes på resan, nämnligen i Hallstahammar! God mat och trevligt sällskap är inte helt fel. Det var ju ett tag sedan jag besökte vägkrogen och det var roligt att få snacka strunt med T och A igen! :D

Hemma hann jag ju sitta med mamma och dricka en cider och kolla på Idol innan det var dax att bege sig till Kingen för att hälsa på lite folk.  Hade varit huur kul som helst om det hade varit någe folk ju. Men jag antar att det är vad man gör det till...ellerhur? INge vidare festhumör så det vart en smirre och en drink. Kom nog hem runt 02.30 tror jag :D

Lördag hade jag bestämt en fika med N, men tror ni att det var NÅGON utav oss som orkade upp. Vaknade runt 12.30! Känndes riiktigt skönt med en sovmorgon kan jag lova. Efter bara en stund kom ju finaste på besök och agerade datasupport till J´s dator. Hjälpen UPPSKATTADES riktigt mycket och det delades tillochmed ut ett gäng med kramar! :D 

Gästade Kingen även på lördagskvällen/natten men denna gång bakom disken. Skönt att jobba igen! :) Nackdelen med det hela var ju att det var uppträdande och därmed en heel del folk. Mycket folk skräpar ner och det tar låång tid att städa. Kom hem från jobbet vid 3!

Var faktiskt uppe hela natten också! Men vits att lägga sig när man kommit hem från jpbbet 03 och ens tåg går tre simmar senare! *haha* Gick ju finemang när man slår upp datorn! :) Face och bloggen så är allt fixat!

INte så värst...

2010-09-15 - 17:55:59
...mycket har hänt denna dag faktiskt! Lååång lur på soffan! :D

Igår bestämdes det att vi åker och hälsar på i Avesta i helgen. Ska bli skojj att träffa lite folk man känner också! Blir dock bara en ganska snabb visit då jag ska "provjobba" på måndag här nere i Göteborg. Men utgång på fredagen och jobb på lördagen blir ju inte helt fel kanske. Hoppas att lilla flåset blir med ut också! :)

Tvätt och åter tvätt!! Måste ju få undan berget med kläder som fanns i diverse garderober/rum i finastes lägenhet. Måste köpa mera sköljmedel också. Kanske en tur till Willys om det inte regnar allt för mycket?

IKEA!!

2010-09-13 - 23:02:42

Har ju alldeles glömt bort att berätta att det vart ju ett besök på IKEA idag ju! 107pix slutade notan på...

   

Evig väntan!

2010-09-13 - 12:50:13
Det är ju faktiskt MÅNDAG idag ju! Vill få besked ju...vill inte gå och vänta, VILL JOBBA JU! Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag. Blir nog en ganska lugn måndag i övrigt. :)


Isadora Graffiti nails. Köpte den rosa och den gröna. Den svarta var SLUT!! :(

Nu får det vara nog!

2010-09-12 - 23:18:54
Nu vill jag det ska vara måndag! måndag måndag MÅNDAG! Inte för att jag är speciellt trötter men jag vill att det ska bli måndag (nästan liknande känslan som man hade när man var barn och det baaara var dagen före julafton).

"För vi bor här!"

2010-09-12 - 12:33:02
God morgon gott folk! Hoppas alla har sovit gott för det har nog inte jag. Vaknade och vände mig och vred minst TUSEN gånger känns det som. Sen vaknade jag ju till när finaste gick upp....men som TUR är så kunde lilla somna om!

Snart är det dags att bege mig mot dagens äventyr! Ska på del 2...alltså nu ska jag även träffa brukaren från den intervjun jag var på i torsdags. Trodde att jag redan då skulle få träffa henne men jga hade fattat fel. I torsdags var det bara att träffa assistenterna och chefen för företaget. Sedan ringde ena assistenten till mig igår och frågade om jag ville komma förbi idag.

Var ju även på en "del 2" i fredags också ju! Imorgon ska chefen för det bolaget och brukaren höras utav och stämma av vad det tyckte. Sen ringder han upp mig och berättar. Får jag jobbet så blir det ju självklart "inskolning" först. Jag hoppas! :)


Adolf soffmyser för fullt!

Bakat liten kaka...

2010-09-11 - 19:10:59
Har nog kommit igång med mitt bakande igen tror jag! Visserligen kör jag fortfarande efter recept, men hittar mina egna vägar...utvecklar dem helt enkelt!

Även denna gång vart det en "chockladkaka" men nu som ni ser så är det även glasyr/frosting på! Den rivna chokladen uppepå är med apelsinsmak! *yumyum*

Uppskattas den inte av finaste så äter jag helt klart upp den själv! Mer över till moi!

Thank you and gooodnight!

2010-09-09 - 23:24:58

Nu är det dags att ta och sova för att inväna morgondagen. Innan intervjun och besöket ska jag nog åka neråt stan för att inhandla mig en fin bok där jag kan skriva ner alla goa recept. Synd bara att många utav dem finns kvar uppe i Dalarna. Går ju alltid att skriva in vid senare tillfälle såklart! :)

Sånt som ska in i "boken" :D

* Kladdkaka
* Cupcakes
* "Min" kycklingsallad
* Kladdkyckling
* Brownies
* Chokladbollar

Belöning!!

2010-09-09 - 20:25:38


En kall Smirre är ju inte helt fel!!

Torsdag!

2010-09-09 - 18:01:13
Äntligen har snart denna dag passerat. I rasande fart faktiskt. Nej men det var faktiskt trevligt att gå på intervju. Vart dock lite knas så jag fick inte träffa brukaren idag.
Senast tisdag får jag reda på om jag får just det här jobbet eller inte.
Var lite meckigt att ta sig dit. Tog ungefär en timme från dörr till dörr skulle jag tippa på. Inte så farligt men det skulle funka.

Ser dock fram emot i morgon ändå på något vis. Närmare stan, närmare allt!

I helgen ska vi försöka utöka chanserna att ta livet av lite blommor.
De som finaste hade är ju än sålänge kvar i Avesta (Karlbo) och ska på nästa resa upp plockas med hem. Men kännes att det skulle vara roligt att "uppdatera" lite också. Så ett besök på Blomsterlandet skulle kanske inte vara heelt fel?

Funderar på att göra en variant av kladdkakan jag gjorde häromdagen...resultatet då vart ju mer som en chokladkaka. Men hur skulle det vara om man gjorde en sådan kaka och hade på chokladfrostingen som jag hade förrut på alla de där goooooda cupcakesen? Vore prima!


Från H&M för 149:-   :D

Nervös så hette duga!

2010-09-09 - 12:11:07

Intervjuer och åter intervjuer! Man blir så himla nervös av att inget veta. I tisdags var jag ju på en intervju där jag skrev att jag fick träffa de som hade hand om själva företaget och att de sen kallade mig till en ytterligare intervju i morgon. Då ska jag träffa en eventuell brukare också.

Men även idag händer det ju saker! Ska på en intervju åt ett annat assistentbolag men tillskillnad här så får jag träffa brukaren och hennes assistenter på en gång! Lite olika hur det går till på olika företag märker jag.

I nuläget vet jag ju INGET om NÅGON utav brukarna...bara det som stod i annonserna på AF´s hemsida ju...och det är ju inte mycket i sig. Jag vet inget om personen i fråga, jag vet inte om det är tjänster eller vik, jag vet inte om de behöver mycket eller lite hjälp....

Hu vad det snurrar! Ska nu snart bege mig ner till spårvagnen och ta mig först neråt stan. :)

Ny design!!

2010-09-09 - 12:04:54
Man tröttnar ju ganska ofta på sin design till bloggen...och eftersom jag inte orkar att ta tag i det stora hela igen så gick jag in på en sajt och tog en gratis design. Funkar, stilren och så. Mina egna pics i headern såklart! Det vart Uppsala för hela slanten där ser jag :)

Finally!!

2010-09-08 - 16:23:13
Har i någon vecka eller månad varit RASANDE över hårddisken i den nya bärbara datorn. Finaste har försökt att förklara att om man lämnar in datorn så kanske det tar nån vecka eller kanske månad innan man får tillbaka den. Hur skulle man kunna klara sig utan dator SÅÅ länge?!?

Det hela slutade faktiskt med att jag i förrgår beställde en ny hårddisk från Dustin. Den gamla hakade ju upp sig och lät som en väldigt dååligt spinnande katt. IIINTE så bra för att vara dator kan man säga!

Så nu är den nya hårddisken äntligen installerad!!

Adolf provar lägenheten...

2010-09-07 - 23:23:57

Adolf måste ju vara världens klurigaste misse som finns på denna jord! Ena dagen är han huur skygg som helst mot nya männískor medans nästan dag kan han vara huur go som helst. Självklart fick ju även killen följa med till Göteborg och nu ska lägenheten provas!

Var faktiskt lite spontan idag också! Stod och bakade kladdkaka när finaste kom hem. Visserligen vart resultatet mera som en tunn sockerkaka...men var såå god med lite gammadags vaniljglass till!

v36

2010-09-07 - 14:58:31

Nytt sätt att presentera mina veckor på! Hittade på en blogg så varför inte härma jag med? Ganska skojjigt, ganska B....men vad gör det? Nåå kul ska man vell ändå ha ju. Som ni ser har jag varit på två Intervjuer idag! :D Hur kuuul som helst ju. Ena var som personlig assistent och där fick jag bara träffa en chef som senare under veckan skulle prata ihop sig med sin kollega om jag var rätt person som assistent och om det därefter skulle finnas någon brukare/kund som skulle passa. Efter kanske två timmar så ringde han tillbaka!! Nu var vi snabba i vändningarna, vi har eventuellt hittat en brukare som skulle passa med dig! Kan du komma och prata igenom med oss och brukaren på Fredag? *YES YES YES*



Har ju även en intervju kvar på torsdag att genomföra. Men där har jag uppfattat att jag ska få träffa chefen, brukaren OCH dess assistenter på en gång.

Spännande värre! Det går fort nu ju...och jag bara njuuuter!

Så vad händer ikväll tillexempel då?

* tänkte nog försöka vara ambitiös nog att tvätta en maskin, har ju ett torkskåp i tvättstugan där tvätten torkar SUPERSNABBT i....på endast två timmar har man hunnit tvättat och det är redan SNUSTORRT!! *goodie*

* besök av S´s kusin som ska fixa med lite målning runt lister i köket. (Han har fått det i uppdrag av den som faktiskt äger lägenheten)

* få en till uppsättning med nycklar till lägenheten (har bara haft en hittils) av ägaren

* äta lövbiff, knasiga potatissnurror och beasås!! och EFTERRÄTT!! yumyum!

Måndag 6/9 "Invigning"

2010-09-06 - 16:35:12

Jag är verkligen sämst på att låtsat att sova tror jag. Inte för att jag gjorde det för någon annan utan för mig själv snarare. Ja ni vet när man ligger i sängen och har huuur mycket tid som helst i världen för att sova...och ÄR trött...men absolut inte kan sova. Man försöker inbilla kroppen att sova men det funkar liksom inte.

Efter att lägenheten blivit tom steg jag sakta men säkert upp...frulle!!

Hittade faktiskt sen min älskade TVÄTTPÅSE på den lilla "pryttel-butiken" vi har precit snett över gatan. 10pix är ju superbilligt tycker jag. Handlade även tre kryddor (curry, vitlökssalt o salaldskrydda) till syster-yster och en hem (citronpeppar) för även där 10pix styck.

Har haft invigning av mitt fiiina och nya durkslag idag.
Köpt på IKEA.


Efter att ha varit på Bra Deal (som pryttelaffären heter) tog jag svängen ner på stan för att kolla runt lite. Hann lagomt kolla i kanske två affärer så ringde telefonen! Det var ännu ett företag som tyckte att mitt CV verkade vara intressant och ville att jag skulle komma på intervju i morgon. Det betyder att jag ska på TVÅ stycken i morgon. Den ena är som personlig assistent och den andra är som försäljare.

Väl hemma så var det dags att hitta på någe att äta, fick faktiskt bli nudlar med pastasås. Jag vet att jag tillhör den lilla skaran av Sveriges befolkning som TYCKER OM nudlar och inte bara äter dessa för att de är billiga. Går ju att variera huur mycket som helst ju!

Satt mig sedan med datorn i köket och sökte två jobb också, och mitt under sökandet så ringer telefonen!! Det är ett TILL företag som vill att jag kommer på intervju på torsdag. Sååå himla glad. Nu var det ett personlig assistent jobb där jag redan på intervju kommer att få träffa brukaren och dess assistenter. Coolt! Håll tummarna!

Totalt glömt bort!!

2010-09-05 - 22:30:23
Har ju nästan totalt glömt bort att blogga på två dagar! Vet egentligen inte varför....det har ju inte hännt SÅÅ mycket i helgen ju! Var visserligen ut på Ada´s igår...på lokala gayföreninges årsmöte! *hihi* Spännande värre för den som inte var där men liite kul kan man vell få ha?

Var även in en sväng till stan och sprang runt, handlade nog inget....jo en glass :) 

Imorgon återgår det till det vanliga med vardag och allt. Fler jobb att söka! Ska även försöka mig på att köpa en sådan där påse som man lägger sina BH:ar i när man ska tvätta. Var kan man hitta en sådan mån tro? Vet att Twilfit har sålt sådana en gång i tiden...får nog springa runt...

Ett jobb vart sökt idag med!

Fredag 3/9 "Dagens skojj"

2010-09-03 - 16:46:47

NU är det mycket som händer på samma gång ska ni veta! Skrev ju tidigare att jag skulle på intervju men att jag först skulle ner och skaffa mig ett spårvagnskort. Närmsta platsen att köpa kort på var mitt "lokala" Konsum faktiskt! :) när jag står i kön så händer det otroliga...ett annat företag ringer och vill att jag kommer på intervju på tisdag!!

Superskojj men jag är kluven kan jag säga! Arbetet som jag var på intervju på idag kan i slutändan leda till mera pengar men det på tisdag ligger närmare "mig". Så hur gör man?


Adolf provar ut "linneskåpet"

Fredag 3/9 "Tänk om"

2010-09-03 - 09:14:54

Idag ska Sara tydligen ut och göra stan...eller iaf försöka hitta till en viss adress. Jag vaknade SUPERKONSTIGT idag ska ni veta. Hur vanligt är det på en skala från 1 till 10 att man vaknar av ett SMS där det står att man är kallad till intervju?!? Vars insökan jag skickade in IGÅR!!

Det måste ju vara sanslöst! Tänker inte berätta något om jobbet som sådant men om jag får det skulle det vara första gången i världhistorien jag hade ett måndag-fredags jobb ju. Superbra tider så nu hoppas jag ju naturligtvis. Som alla vet så är det större chans att få ett jobb när man väl kommer på intervjun och kan göra intryck.

Så senare idag är det dags att lägga på charmen, leendet och det absolut vackraste jag så ska det säkert gå vägen! :D Men på schemat först så står det DUSCH, frukost och inköp av spårvagnskort!

Torsdag 2/9 "Goooodnight"

2010-09-02 - 22:58:21
Snart lider även denna dag mot sitt slut och jag är ganska så trött. Som tidigare foton föreställer så börjar vi komma i ordning i rasande fart ju! Dagen har inte bestått av så mycket mer spännande än en massa tvättande... ett nytt lass blir det på lördag igen! :)

Men i morgon blir det andra bullar minsann! Tänkte ta mig i kragen och gå till biblioteket för att försöka göra några utskriften utav mitt CV. Visst borde de kunna fixa sådant där? Kan ju lägga över filen på min oootroligt stora USB-sticka :)  Ska även försöka mig på att fixa ett spårvagnskort ocskå...undra hur det ska gå till...


Tekniska jag liksom...

Torsdag 2/9 "Snaaart"

2010-09-02 - 18:35:29
Snart kan man säga att vi fått undan alla saker och slängt allt skräp. Känns som om jag har tvättat 40st maskiner tvätt så den högen borde nog minska den med :D


Fiina köket börjar ta form och förhoppningsvis blir det premiär-matlagning i morgon!


Utsikten från köksfönstret

En del av sov/vardagsrummet!

Torsdag 2/9 "Morgon"

2010-09-02 - 10:11:44
God morgon världen!!

Sara är vaken andra dagen i rad före kl 10.00. Är det inte fantastiskt så säg. Inte direkt berömd för att vara en morgonmänniska precis... men nu vaknade vi och båda kännde sig utvilade...så varför inte gå upp och få undan lite "skit"?

S har nu gått igång på tekniklådan...så vad ska jag ta itu med? :D

Onsdag 1/9 "Musik"

2010-09-01 - 19:25:16
Nu var det hur länge sedan som helst som jag aktivt lyssnade på musik via Spotify, men när man packar upp saker så är det ju hur kungligt som helst att ha lite musik att dansa till. Synd bara att det är genom datorn och inte något som har lite större högtalarsystem :(

Förr la jag ju upp lite listor på musik så det kanske kan passa sig med en lista nu med? :D

* Taio Cruz - Dynamite
* Usher - Yeah!

Onsdag 1/9 "Promenixen"

2010-09-01 - 15:13:10
Vart ju en promenix idag för att fixa lite ärenden. Kanske inte så långt men ändå.

* varit ner till polisstationen för en blankett (registerutdrag för att få jobba inom vård och skola
* fört över mig från Avesta AF till Hisingens AF




Två sommriga bilder som är tagna alldeles utanför trappen


Här i Göteborg har vi inte "grisar" som förhindrar vägen utan en söt fågel!! *hihi*

Onsdag 1/9 "På agendan"

2010-09-01 - 11:31:30
Vaknade gansla tidigt (för att vara mig) för finaste åkte ju iväg till jobbet straxt före 8. Gör absolut ingenting att jag vaknade för tro det eller ej så känndes det som om jag hade sovit färdigt vid den tidpunkten. Har ännu inte hunnit med så mycket mera än att ha ätit frulle, kollat facebook och lämnat in mina sökta jobb.

Idag är det en hel del som står på agendan ska ni veta! Förrutom att fortsätta att packa upp saker osv så ska jag försöka mig på följande

* bege mig till polisstationen för att hämta ut ett registerutdrag (behövs när man söker jobb inom förskola/skola)
* handla diverse saker till både skafferi och kylskåp
* gå runt och fota i omgivningen (och lägga upp en del på bloggen)


Adolf som myser i den ootroligt fina soffan


Man bara mååste fota det fina golvet, är dock mera åt vitt än vad bilden råkar visa :)

Tisdag 31/8

2010-09-01 - 09:08:52
Åhh, en helt underbar dag med underbart väder!! Tror jag faktiskt har taigt ett hopp tillbaka till sommaren...eller flyttat från vintern kan man ju ocskå säga. :)

Har inte hänt så mycket egentligen idag. Fixade lite ärenden och var även på IKEA och sprang runt. Så inatt ska jag riktigt inviga mina nyinköpta kuddar med örngotten. Såå mysigt. Tog oss även en ganska lång lur när vi kom hem. Sååå skön säng måste jag säga! :D

Har även hänt lite med alla lådor också! Fått upp ganska mycket i skåpen och jag tror att jag hittat alla "skafferi-saker" nu iaf. Imorgon blir det att gå iväg till Willys och inhandla saker såsom pasta, ketschup och diskborste! :D

Nu när jag har flyttat och kanske har lite tid på dagarna (till jag får ett jobb förstås) ska jag försöka att blogga lite mera. Vore kul om jag kunde komma in på Ingelas blogg nångång också. Kanske lite fel på Wordpress just nu? Vill ju läsa vad lilla flåset har för sig ju! :D

Snart är det natt natt och imorgon blir det till att få lite ordning på torpet! Innan helgen ska det mesta vara urpackat tycker jag!
Tillbaka till startsidan Min profilbild

    Namn: Sara
    Ålder: 28
    Bor: Göteborg

    Bloggar om: ALLT! :P
    Kamera: Canon EOS 500D