Spigo!

2010-01-20 - 00:44:59
Är sedan en tid tillbaka medlem på en egentligen meninslös spelsajt som heter Spigo.
På Spigo kan man dels spela själv och dels tillsammans med andra.
Det hela går ut på att samla "spigos" som sajtens pengar heter. (Ja ni hör hur det låter...)

Men jag måste faktiskt lyfta denna helt knasiga sida som man kan fasta i timtal på....

Är lite smått upprörd när det står att det är hela 8st peroner inne på just det spelet som jag vill vara med på men tror ni att spelet BEHAGAR ATT LADDA???!??!!! *nope*

Tjohoo!!

2010-01-19 - 00:23:35

Helgen försvann med stormsteg! Vart tog den vägen? Jag tillbrigade min helg med Micke och Jimmy kan man säga... wii och matte har stått på scemat och vi klarade det galant! :D
Jo jag hat ju jobbad en hel del också...

Hade mina funderimgar om att göra en "årsberättelse" över vad som har hänt under det gångna året men jag lägger den på is ett tag, först får det se till att bli onsdag tycker jag! :)

Natt Natt!

Det väntas!!

2010-01-15 - 17:26:40
Sitter nu vi datorn och bara slöar egentligen. Väntar på att två snygga killar ska komma på besök! *hihi* Den ena är ju såklart Micke och den andra är Jimmy. Först ska det räknas lite i matteboken och efter det blir det belöning i form av Wii-spelande! *tjohoo* Man får ju sådan träningsvärk ju!!


Kommer säkert bilder från vårat spel men tog denna
på någon random-internetsida sålänge...

Att blogga eller inte...

2010-01-15 - 17:08:25
Sådant här går i lååånge perioder ska ni veta och nu var det ju riiiktigt länge sedan sist! Tror närmare bestämt att det var någon gång i september -09 som jag gjorde det förra inlägget. Som ni också ser så jag även denna gång (haft svacka i bloggandet förr också) tagit bort alla gamla inlägg för att få en ny start.

Anledningen från början att jag tog ett break i bloggandet var ju för att jag väntade på en design. Tjejen som skulle göra designen drog ut på allt och varje gång jag mailade så var arbetet på G men sen helt plötsligt så skulle jag få vända mig någon annanstans för att hon inte hade tid... *morr* Tappade lusten när jag hade sett fram emot att få en fiin specialdesignad blogg och allt ju!

Nu har jag tagit en gratisdesign som jag tycker är ganska snygg och cool! Får se hur länge den hänger kvar *hehe*
Tillbaka till startsidan Min profilbild

    Namn: Sara
    Ålder: 28
    Bor: Göteborg

    Bloggar om: ALLT! :P
    Kamera: Canon EOS 500D