Helgen!

2011-02-20 - 12:36:05
Ja det har faktiskt varit en spännande helg minst sagt! Eller egentligen ganska normal. I fredags så slutade jag 16, så himla skönt att kunna gå ut i den sköna solen efter att man slutat...njuta av den friska luften en stund. Sen gjorde jag nog inte så mycket mera den dagen. Njöt och hade det bra.

Igår var jag ner på Nordstan och köpte mig ett till minneskort till systemkameran. 4GB för bara 149:- dessutom var det ju ett SDHC :)  På kvällningen var vi iväg till Askim för lite festligheter. Slutade med att vi drack cider, åt chirre och kollade på både melodifestivalen OCH gaygalan! *haha* Finaste var också med! *hihi* 

Dagen idag har ju nästan bara börjat, har inte hunnit med så mycket annat än att bara äta frukost ju!! Funderar på en vända i finaste solen. Den lyser men det övriga vädret är ju fortfarande ganska kallt.

Det känns som om dagarna bara hasar sig fram just nu. VIll nu bara kunna flytta in i lägeneheten....packa upp sina saker och må jädra bra! :)

* kunna stänga dörren om sig
* ha mer plats för sina kläder, smink och övriga personliga saker
* ta tag i pärlandet igen!
* duscha utan att någon knackar på dörren och behöver gå på toaletten
* äta frukost på en balkong (i sommar såklart)

Närmar sig med stormsteg...

2011-02-18 - 17:39:16


Kommer ihåg sist när jag var till Dalarna så delade jag och Jimmy på en kebabpizza special som innebär samma sak som en vanlig kebebpizza men att de också lägger på sallad tomat och pommes.
HUR gott som helst! Vet faktiskt inte om de gör "så" på pizzorna här nere i Göteborg men det återstår ju att se om man säger så! :)

Morgon Morgon!!

2011-02-18 - 07:43:31
SNART är det nästan helg och det ska bli så skönt att få lite sovmorgon! Jobbar bara 9-16 idag och det blir perrfa! :) Älskar mitt jobb men alla vill ju vara lediga lite då och då ju. Planerar att lägga in min FÖRSTA riktigta semester snart också...blir lite annorlunda kan man lugnt konstatera! Först blir det några dagar (två) när vi ska flytta och hålla på, och sen blir det ju en sommarsemester också. Vad gör man på sommaren om man är ledig liksom??? :S  Har ALLTID jobbat på ALLA sommrar jag kan minnas typ! Tradition på midsommarafton också! :)

Nu är det 28dagar kvar om jag inte har räknat helt TOKIGT!! Ska bli SÅÅ skönt att kunna stänga en dörr om sig, ska bli så skönt att kunna ja med lite av sina egna saker...bilder möbler osv  Kommer hur som helst NJUTA i fulla drag redan första kvällen! Lite retsamt kommer det ju att bli eftersom vi kommer att få nycklarna redan en vecka innan vi flyttar in...är ju så att EN HEL DEL av möblerna tog vi inte med från Avesta eftersom den nuvarande lägenheten är en andrahand som är delvis möblerad... så få nycklarna ena veckan och flytta ner möbler (inklusive våra sängar) den andra...


Livet från en spårvagn

Ganska gött va? ;)

Yum!!

2011-02-17 - 22:25:05


På tisdag blir det ett kärt återseende ska ni veta!!

Photoshop!!

2011-02-15 - 00:03:41
Vet egentligen inte vad jag vill med denna nya kategori men det kommer iaf innehålla bilder (för och efter) som jag pånågevis pysslat med i photoshop. Kan vara seriöst, på skojj eller heeelt galet!! Kan också vara en liten förändring/förbättring för att de ska se så naturligt ut som möjligt (vanligast när det är människor inblandade)...eller helt enkelt lite lek med funktionerna i programmet...

Vet att jag definitivt inte är någon mästare i photoshop direkt...men man vill ju lära sig mera och detta är ju ett sätt att göra det på, nämnligen leka fram det hela...prova på vad som händer när man drar reglagen åt det ena eller andra hållet...

Bilden är för övrigt tagen häromdagen men har inte kunnat lagt upp orginalet förrens nu.


orginal


omarbetad

TJOHHOO!!

2011-02-14 - 23:37:58
Idag har det blivit officiellt att jag och finaste ska flytta till en trea!! Var och lämnade in de påskrivna kontraktet och det blir inflytt i slutet av mars. :) Nedräkningen har börjar och idag måndag är det 32dagar kvar till vi får nycklarna. Förstå att komma från en ETTA till en TREA! Alla vet  ju inte heller om att vi är tre stycken som bor i ettan också...så stundtals har det varit riktigt kämpigt!

Den nya lägenheten har som sagt tre rum å kök +avlång hall, klädkammare, grovkök m tvättmaskin å dush, och en separat toalett. Bara det att kunna gå på toaletten när någon annan står i duschen kommer ju vara guld värt! För min del gör det inget att gå från att ha badkar till att "bara" ha dusch för jag gillar inte att bada i badkar...har liksom ingen ro till det.

Vi får inte glömma den urmysiga balkongen!! Visserligen är den vänd in mot ett skogsparti men hur mysigt ska det inte bli att sitta på balkongen i sommar och äta sin frukost?? Som ni ser på bilden så har den lite roliga pelare istället för raka och tråkiga väggar. :)

Angående rustning av lägenheten vet vi inget i nuläget. Slutbesiktningen är i slutet av v11 så det är då som de tar beslut vad som skall göras och inte. Men hyfsat ny kyl, frys och spis var det iaf så det är ju fräscht och bra kan man säga.

Det är svårt att inte gå händelserna iförväg nu. Man vill ju att det ska gå så snabbt som möjligt och att man får FLYTTA IN. Är SÅÅ sugen att gå på IKEA och handla några snygga prylar. Köksbord är ju ett måste...men vill även ha en stor klocka. En massa ljus blir det ju alltid :) Men det är ju lönlöst att köpa möbler innan man ens har flyttat in och vet de exakta måtten.... :(

Stringhylla/Trådhylla!!!

2011-02-12 - 00:03:51
Jag har beslutat att jag mååste ha en stringhylla, eller trådhylla som så många också brukar säga. Tycker attt de är supersnygga och jag älskar den där lite retro känslan man får när man tittar på den!! ÄR det någon som råkar ha en sådan hylla med svarta "gavlar" så får man gärna höra av sig!! Superintresserad!!

Tillbaka till startsidan Min profilbild

    Namn: Sara
    Ålder: 28
    Bor: Göteborg

    Bloggar om: ALLT! :P
    Kamera: Canon EOS 500D