Helgen!!

2010-05-22 - 19:28:17

Varför känns det som om helgen har passerat i rasande takt när det bara är lördag kväll? Konstigt det där! Hur som helst r det jobb som gäller ikväll och det är Kingen som står på schemat. Disco (hoppas att nissen som ska spela är någe bra) för hela slanten!

Tänkte faktiskt dra mig neråt ganska snart...äta lite gott innan och så. Blir nog bra till slut! :D

Bloggen...

2010-05-22 - 18:53:27

Jag har länge och väl över vad jag ska blogga om. Ibland känner jag att jag vill komma ifrån det här med en vardagsblogg...men de mer kända bloggarna gör ju också det...så varför inte jag? Så vad gör jag som känns så jädra speciellt att det behövs skrivas ner på en blogg?

Vissa stunder vill jag inte skriva....bara lägga ner den...men inte kan JAG lägga ner bloggen heller...vad ska jag då göra när alla spelen på fejjan är färdigspelade? ;) eller när alla loggat ut från msn?

Nej men skämt o sido så tröttnar vell alla ur ibland? Förr eller senare...

Men oroa er inte! Jag ska INTE lägga ner bloggen än på ett tag, måste bara ta mig en funderare på vad jag ska blogga OM....därav den stundande bloggtorkan kanske? :)

KRam

2010-05-18 - 22:43:53
Fick ett uppdrag av mamma. Hon (och många andra) har försökt att hitta följande låt på youtube men misslyckats. Hon ville så gärna tillägna den till din vän Eva....ja ni vet en sådan där youtube-länk via facebook. Sagt och gjort så knåpade jag ihop en liten "video" till låten och nu finns den på nätet! :D

Önskemålen förrutom låten såklart...var att det skulle vara naturbilder och gärna änglar....eftertexten har mamma skrivit...

Jobbisch!!

2010-05-09 - 18:34:07
Vet att jag inte har bloggat på riiktigt länge nu! Har inte kommit mig för bara helt enkelt. Hur som helst så har helgen gått ut på att JOBBA. I fredags var det först HT mellan 16-21 och Kingen 21.30-02 och igår när det var lördag så var det först vak mellan 13-16 och sen vart det HT 16-21 och Kingen DIREKT efter...och slutade 02.

Fullt ös.....ja och nu jobbas det också...elller ja...NU har jag rast :D

Kanske bloggar mera när jag kommer hemmåt!

Det var iaf trevligt att få besök på Kingen utav Ingela....länge sedan sist ju! Nice shit! Sen var ju finaste ner.... *hihi* Förstår inte hur mycket knasigheter det kan hoppa ur en människas mun egentligen....

Är med och tävlar...

2010-05-04 - 02:17:14

ÄR med och tävlar om en mobil hos emelojs :D
Vet att mobilen är använd, men vad gör det? Som hon skriver i inlägget om tävlingen så kanske någon har användning utav den...och det skulle verkligen jag behöva ju!

Nu när jag näästan kommit igång med mobilbloggandet skulle det ju inte sitta helt fel med en mobil som har lite mer mpix än min nuvarande. Har inte råd med en ny för flera tusen... :(

Hoppas att jag vinner, håller tummarna!!

Tillbaka till startsidan Min profilbild

    Namn: Sara
    Ålder: 28
    Bor: Göteborg

    Bloggar om: ALLT! :P
    Kamera: Canon EOS 500D