Dagen idag!!

2010-07-06 - 11:22:49
Idag händer det inte såå mycket på schemat. Ska ju jobba mellan 16-21 idag såklart men före det så ska jag springa runt lite på stan och grejja lite. Jag och Ingela har ju en tid funderat på att tatuera oss och idag ska jag gå ner och höra efter om lite tider osv. Tänkte oss en studio i Örebro men dem får vi ju aldrig tag på!! *morr*

Ska även handla lite thaimat att äta på jobbet tror jag. Ääääälskar thai!!

Roligare än så blir det inte idag...jo jag ska hem till mamma och starta igång hennes nya fina dator också! :D

Mellan jobben då!!

2010-07-03 - 15:17:51
Har för några timmar sedan avslutat mitt första pass för dagen och straxt är det dags för de två nästa. Det var ju inte alls så svårt att komma upp i morse som jag trott ju (blir nog värre i morgon)!! Vart ju väckt av en mysig misse som tydligen visste att det var dags för mig att gå upp och åka iväg till jobbet. :)

Jobbet (7-11) gick som en dans (brukar det inte göra det kanske?) och efter så cyklade jag tillbaka till stan. Tillbringade en stund med mamma, vart lite mat på "nya" och shopping på Lindex. Vem har sagt att man måste sova när man ska jobba 13,5timmar av dygnets 24?? ;)

Men nu är det dags att ge sig av....men först: Cola på coop!! :)

Sen stundande helgen...

2010-07-01 - 23:41:11

Vad ska ni människor hitta på i helgen då? Nogon har säkert semester medans andra (som jag) ska jobba. För min del är det dags för tokhelgen ALLAN. Inte många sådana i sommar men denna är som sagt den första för iår. Varför jag kallar den för ALLAN kommer ni att straxt att märka.

Men den kommande helgen ser ut ungefär såhär för min del:

Fredag
* Har visserligen en liten behövlig sovmorgon men cirka 11 är det dags att gå ut med hundarna
* Någon gång runt 12 är det dags att cykla ner på stan (ca 7km) och blandannat handla lite mat så att det finns till i helgen...kommer varken ha någon lust eller ork att handla på t.ex lördagen. Bäst att ha saker och ting hemma.
* På jobbfronten ser det sedan ut som så att jag jobbar 16-21.00 på HT och efter det så är det 21.30-02 på Kingen som gäller.

Lördag
* Idag är det JOBB och JOBB som gäller!! Tydligen har de bestämt att dubbpass är en bra grejj att ge vikarierna! Jag tycker att det är dumt då man bara sitter hemm i någon timme för att sedan åka till jobbet igen. Hellre jobba hela dagen isåfall...
* 07.00 - 11.00 HT
* 16.00 - 21.00 HT
* 21.30 - 02.00 Kingen

Söndag
* Kan nååågon gissa vad jag ska göra i dag?? Ta mig en välbehövlig sovmorgon vill jag lova!!
* Jobba 16.00 - 21.00 HT


ja...vad gör man inte när det finns light-cola liksom?? :)

Peace and Love

2010-07-01 - 17:41:18
Festivalen som sätter Borlänge och Dalarna på kartan växer och växer för varje år. Grymma artister avlöser varandra och besökare för springa mellan scener för att hinna se något av just sina favoriter. Skulle inte vara helt fel att få se Robyn, The Ark, Europe, Kime Wilde, Mando Diao eller varför inte Sonata Arctica?? *yumyum* Men har varje år lyckats att missa P&L, på sommaren är ju min tok-jobba-hur-mycket-som-helst period så det är ju inte direkt så att man vill ta ledig heller.

Göteborg!!

2010-07-01 - 16:45:16

Nu när jag har varit borta så känns det som om jag varit borta "en hel helg". Lite annorlunda att åka mitt i en vecka så därför har det nog varit lite rörigt. Har iaf varit ett par alldeles underbara dagar. Med god mat och trevligt sällskap.

Vart ju lite knas med tåget ner till Göteborg. Skulle ha varit framme 19.17 men kom cirka två och en halv timme senare! Trött och väldigt hungrig intog vi BK för en varsin Wopper. Det var det som var öppet och det funkade alldeles utmärkt.

Ner på landet en snoa över natten...

På onsdagen åkte vi in till Göteborg. Fick en peronlig guidning (I BIL) av centrala staden. Coolt! Nordstan sprang det runts i och tror jag hittade ett par örhängen och ett par trosor! ;)  Åkte vidare med bil till Linnegatan (tror att det var så va? Eller andra långgatan kanske? Hur som helst inhandlade både jag och J en varsin liten sak.... Jo vi var in på åt mat på en thai-restaurang ocskå! När vi fick in tallrikarna trodde ag att det var ett stort skämt nästan.... det låg ett par räfflade gurkskivor tillsammans med en kvarts tomat i ena hörnet på tallriken. Det som skulle föreställa maten (stekta nudlar med grönsaker, ägg och kyckling) var så TOTALT ofärgat som det kunde bli. Man äter faktisk med ögonen på ett sätt också! Hade på lite starkt sås så vart det både gott och färgrikt! :)

Sen vart det lägenhetsmys med film (Pandorum) och lite chips. Båda var nog trötta och jag tror att jag somnade nästan på en gång!


Nu under torsdagen har det inte hänt så mycket mera än att vi åkte in till stationen. Gick till Nordstan och åt på Lydia´s. Pizza och tacobuffé...kan det bli bättre liksom? Gott, hyffsat billigt och helt ok mat.

Sedan följde J med mig hela vägen till tåget, stod ett låååångt tag och kramades innan jag gick ombord på tåget. Var ju såklart lite ledsen men vi ses ju snart igen!!

 

Tillbaka till startsidan Min profilbild

    Namn: Sara
    Ålder: 28
    Bor: Göteborg

    Bloggar om: ALLT! :P
    Kamera: Canon EOS 500D