Spanien!!

2011-04-10 - 12:22:18
Som merparten av er vet inte att idag är det avresedagen till Spanien för moi. Har försökt att hålla det hemligt för jag orkar inte med en massa frågor. Åker nämnligen INTE på en nöjjesresa/semester utan detta är en ren och skär arbetsresa. Jobbar ju som personlig assistent och nu ska brukaren med sambo åka på semester.

Vi är två assar som kommer att åka och kommer att vara borta från idag och kommer hem till Sverige igen den 20:e. Det vi egentligen vet om trippen är ankomst och hemresan....och att de vill sola, bada, slappa och shoppa...

Enligt en väderapp som jag har på mobilen kommer det att vara mellan 18-30grader på dagarna, så ni kan gissa att shortsen och badkläderna är av högsta prioritet på packlistan.

JO, jag har ju hämtat ut Euro på Forex också! Ser ju nästan ut som leksakspengar i jämnförelse med våra svenska sedlar. Mycket färg och granna saker ska det tydligen vara.

Vet inte hur det kommer att vara med Internet och så där nere men kommer iaf att ta med mih min lilla mini...så att förutsättningarna förbättras liiite grand iaf! :D
Tillbaka till startsidan Min profilbild

    Namn: Sara
    Ålder: 28
    Bor: Göteborg

    Bloggar om: ALLT! :P
    Kamera: Canon EOS 500D